Arto Luukkasen meriselitys

Entiselle puoluesihteerille on taas soiteltu:
”Koska olen saanut isosti puheluja aiheesta. Kentältä. Jos mitään ei tehdä, niin silloin matka prosenttiliikkeeksi alkaa todenteolla.”

Arto Luukkanen haluaa kirjeessään ylimääräisen puoluekokouksen koolle ruotimaan onnetonta vaalitulosta. Koska Luukkasen blogissa ei voi kysyä eikä kommentoida, kysyn nyt tässä että näkeekö hän mitään yhtäläisyyttä oman vaalikampanjansa aikaisen toimintansa ja oman vaalimenestyksen välillä?

Luukkasen oma äänimäärä oli 4627 ääntä, jolla persujen listalla pääsi kuudentoista ehdokkaan parissa sijalle 10 joten ihan kokonaan puoluejohdon piikkiin ei omaa tulosta voi panna vaikka, Luukkasen mukaan, ”kampanjan aikana ei voinut ruveta ottamaan omaa linjaa enkä ”ajamaan omalla hevosella”. Suitsiko joku villin hevosen, eikö päässyt vapaasti laukalle?

Arto Luukkanen on tunnettu siitä, että oman kertomansa mukaan varsin monet ottavat häneen yhteyttä Turuilla, toreilla ja puhelimitse. Voisiko Puheenvuoron parviäly yhdessä auttaa Artoa ja kertoa, mikä juuri hänen kohdallaan meni pieleen? Oliko syynä puoluejohto?

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu