Elvytyspaketin hyväksymisen päässä on EU-vastaisuuden kasvu ja Fixit-kansanäänestys

EU:n elvytyspaketti on lähtenyt itse asiasta. Kuulemme miten Suomi menettää maineensa, joutuu EU:n sivuraiteelle ja jonnekin harmaalle alueelle, toisten väitteiden mukaan Venäjän syliin. Kokoomuksen sekoilu tyhjän äänestämisestä ja sen jälkeen ”vapaiden käsien antamisesta” oli lähinnä edustuksellisen demokratian irvikuva. Ulkopuolinen painostus on jotain, jota ei ole nähty sitten Neuvostoliiton aikoihin. Tämä siitä huolimatta että jo sopimusta neuvoteltaessa oli selvää, että jokaisen EU-maan parlamentin on se hyväksyttävä. Nyt kun sitä parlamentissa käsitellään, painostetaan ja uhkaillaan.

Kaikki te jotka ajatte elvytyspakettia kuin kärmettä pyssyyn, ymmärrättekö te mitä olette tekemässä? Elitistinen ylhäältä alas määräily sataa jyviä persujen ja kokoomuksen persusiiven laariin. Edustuksellisen demokratian kaventaminen ja halveksunta johtaa vain siihen, että seuraavaksi meillä on persuvetoinen kokoomuksen ja keskustan änkyräsiiven tukema hallitus joka järjestää kansanäänestyksen ainakin eurosta ja mahdollisesti EU:sta.

Te teette sen ihan itse.

Kirjoittaja on EU-myönteinen länsi-integraatiota kannattava, joka katselee kauhuissaan tapaa jolla edustuksellista demokratiaamme ja vahvaa EU-kannatusta ajetaan nyt alas.

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu