Facebook meni vainoharhaiseksi – älä lahjoita lenkkareita

Ilmoitus epäilyttävästä huume-, eläin- tai asekaupasta.

Yritin lahjoittaa paikallisessa myyntiryhmässä pari paria lenkkareita niitä tarvitseville näin joulun alla.  Adidaksen käytännössä käyttämättömät vaikka lapsiperheen pukinkonttiin ja vähänkäytetyt Niket.  Facebook esti paikallisen myyntiryhmän ilmoituksen koska säännöt kieltävät huumeiden, aseiden ja eläinten myynnin. Lenkkareista!

Kuuluin erääseen kananharrastajien ryhmään. Ryhmässä harrastajat antoivat ohjeita kanojen hyvästä hoidosta, vastasivat nopeasti ongelmatilanteisiin, keskusteltiin kanalarakenteista, orsista, pehkusta, lämmityksestä ja haluttiin ostaa tai myydä tai lahjoittaa kukkoja ja kanoja. Ryhmä hävisi kuin höyhen Saharaan. Vastaavia vertaistukiryhmiä on viime päiviä hävinnyt ainakin kymmeniä, koirista lampaisiin ilman ennakkovaroitusta.

Facebookin syövereistä löytyy sääntö joka kieltää eläinten myymisen. Ok. Mutta ketä hyödyttää eettisesti korkealaatuisen elukoiden hyvinvointiin tähtäävän keskustelun bannaaminen?

Tarjoamissani Niken lenkkareissa oli nahkakärki. Siinäkö syy, miksi ilmoituksen antajaa pyydettiin vakuuttamaan ettei kyse ole huume, eläin-  tai asekaupasta?

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu