Fasistinen poliisi ei vetänyt vessaa!

Suomen militantit ja äärioikeistolaiset poliisivoimat ovat jälleen osoittaneet todellisen karvansa. Kansainvälisen XR:n Suomen osasto on joutunut tämän tylyllä tavalla kokemaan, kun poliisiauton ilmastointi oli joko pois päältä tai liian pienellä! Poliisiautoon sullottiin mahdollisesti yli kolme ihmistä kerrallaan, ja uhrit joutuivat hetken istumaan melkein mutta ei kuitenkaan ihan toistensa päällä.

Tilanne eskaloitui kun kävi ilmi, että putkassa on muitakin ihmisiä eikä jokaiselle häkkilinnulle taattu tämän ansaitsemaa yksityisyyttä. Inhimillisen kärsimyksen määrää on vaikea kuvitella. Mutta pahinta kaikessa on, että poliisi ei välittömästi tullut vetämään vessaa vaikka viaton uhri sitä pyysi. Myös tamppoonienjako tökki epäinhimillisellä tavalla eivätkä vertavuotavat uhrit saaneet tarvitsemiaan sidetarpeita. Tasavallan poliisivoimien menettelyyn kuuluu myös unen kieltäminen kidutettavalta kolistelemalla.

XR:n listaan tulee merkitä, että Suomen on kaikissa poliisiautoissaan säädettävä ilmastointi ykkösen sijaan kolmoselle vuoteen 2025 mennessä. Maailma ei voi enää katsoa vaieten sivusta, miten demokraattiseksi tasavallaksi itseään kutsuva Suomi kohtelee ympäristösotureitaan ja kansainvälisillä talouspakotteilla on puututtava siihen, että poliisi vetää vessan heti kun kuuluu huuto ”saa tulla pyyhkimään!”

Kapitalismin rumat hedelmät on ravisteltava alas ja poljettava maahan.

Edit:
Huomasin kirjoitettuani että Juhani on tarttunut samaan epäkohtaan:

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu