Helsingin Kalasatamaan rakennetaan metsä

Huoli pois te kaikki, jotka luulitte että Suomessa ei metsää kasvateta vaan vain puupeltoja.  Helsingin kalasatamaan rakennettavan korttelin keskelle istutetaan metsä!  Puut istutetaan, uskokaa tai älkää, luonnonpohjalle eikä siinäkään vielä kaikki: artikkelin mukaan vuosien päästä puut kasvavat mittaviksi.  Havainnekuvan mukaan metsässä kasvaa ainakin viisi puuta.

Emme, minä ja Helsingin sanomat, halua kuitenkaan päästää valmiiksi hengästynyttä lukijaamme vielä rauhaan vaan kuulkaa ja hämmästykää: Suunnitelman mukaan rakennusten katoille satanut liikavesi johdetaan pihoille!

Joten ensi kerralla kun stadilainen vihrerpiiperö ryhtyy neuvomaan juurevaa metsänomistajaa jatkuvasta kasvatuksesta ja valittamaan miten meillä on vain puupeltoja, voimme kaikki käydä opintoreissulla Helsingissä katsomassa minkälainen on metsä: korttelikaupalla betonikerrostaloja joiden välissä kasvaa muutama puu, anteeksi metsä.

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu