Husun peräsuolitwiitti oli syvältä

Abdirahim Husu Hussein sitten päätti kommentoida Hankamäen viimeaikaisia kirjoituksia esittämällä  perussuomalaisen mieskansanedustajan ja hänen ulkomaalaislähtöisen puolisonsa  pikkunäppärästi kirjoittamalla asiayhteyteen ”peräsuoli”. Vastaavaa mielleyhtymää ei ole esitytelty muiden, heterompien pariskuntien yhteydessä.
Sillä lailla.

Jälkimmäisen kuvituskuvan varastin erästä somekeskustelusta jossa ulkomaalaislähtöinen alustaja esitti että ”Husu” on aikaisemminkin kunnostautunut jänskillä asenteilla seksuaalivähemmistöjä kohtaan.

Iltalehden jutun mukaan Abdirahimin tämänkertainen twiitti suututti perussuomalaiset. Varmaan suututtikin, mutta samalla peräsuolitwiitti suututti somekeskustelun mukaan joukon ns. sateenkaariväkeä ja kommenteista päätellen ainakin joitain somaliyhteisöstä. Minusta sen pitäisi suututtaa kaikki meidät, jotka puolustamme ihmisen oikeutta toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan ja rakastua toiseen ihmiseen sukupuoleen tai sen puuttumiseen katsomatta. Täysin riippumatta esittäjän etnisestä taustasta tai puoluekannasta.

Abdirahim Husu Hussein on Helsingin kaupunginvaltuuston demarijäsen, jäähyllä kuluvan kuun loppuun.  Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, suututtiko Abdirahim Husu Hussein tällä kertaa myös demarit vai hyväksyykö ryhmä twiittuilunsa ilman pidempiaikaisia seuraamuksia, kuten tähänkin asti.

 

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu