Liberaali-RKP eli ”Kansallinen Vitsipuolue”

Liberaalipuolue (os. Kansallinen viskipuolue), muistaako joku, se hassu marginaalipoppoo Otaniemen teekkareita jonka olemassaolon tarkoitus on kerätä 5000 nimeä puolueen perustamiseen kahdeksan vuoden välein, teki sitten Espoossa vaaliliiton* RKP:n kanssa. Siis sen RKP:n, jonka olemassaolon tarkoitus taas on varmistaa että rantarata kulkee Karjaan kautta koska kannatus ei kestä oikaisua, ja jonka rahoitus perustuu verovapaisiin säätiöihin ja kannatus kieleen. Siis se, joka on ruotsinkielinen versio kepun lestadiolaisverkostoista

Taannoin liberaalipuoleen vaaliliittolaiset olivat feministi- ja eläinoikeuspuolue, varsin liberaaleja nekin.

Edesmennyttä Pahkasikaa todellisuudessa, mutta esikuvaansa huonommin, versioivalle marginaalipuolueille sellaisia terveisiä että jossain vaiheessa yksilö oppii kävelemään omillakin jaloillaan, tai ainakin useimmat.  Jos puolueen ainoa tarkoitus on roikkua toisen kyljessä, mihin puoluetta tarvitaan? Toinen vaihtoehto olisi ottaa vanha nimi takaisin, kävisikö ”Kansallinen Vitsipuolue”?

* vaaliliitto, liberaalipuolueen puheenjohtaja Harri Kreusin mukaan, on että ”Ruotsalaisen kansanpuolueen listalle nimetään kolme Liberaalipuolueen ehdokasta Espoossa.”

Kirjoittaja on puolueisiin sitoutumaton oikeistoliberaaliksi identifioituva politiikan seuraaja jota sylettää, ettei Suomessa ole tarjolla poliittista kotia.

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu