Lintilä-saaga jatkuu ja se on ihan oma vika

HS:n mukaan Lintilän viinatilaukset firman piikkiin jatkuivat ainakin vuoteen 2022 asti, kun Lintilä itse kertoi niiden loppuneen jo 2018.  Yksi narahdus lisää pitkässä saagassa, jossa Lintilän puheet ammutaan yksi toisensa jälkeen alas. Totta kuin Etelä-Afrikassa kaapattu tili ja pukeutumiseen liittyvä tekninen ongelma.

HS: ”Alkoholia on ”poikki viheltämisen” jälkeenkin ostettu ministeriöstä toimitettujen kuittien mukaan ”elinkeinoministerin edustuskäyttöön”, ”edustusvaraston täydennykseksi” sekä ”elinkeinoministerin juomavaraston täydennykseksi.”

Kriisiviestinnän ihan perusperiaatteita on että jos hölmöilet ja narahdat, älä ainakaan valehtele lisää. Myöntäminen ja anteeksipyyntö, ota kakkamyrsky niskaan ja mene eteenpäin, kerrasta ohi. Sen sijaan Lintilä uppoutuu yhä syvemmälle verkkoon, jossa yksi vale johtaa toiseen ja tilanne eskaloituu. Sivusta puolueen puheenjohtaja ja poliitikkokollegat osallistuvat puolustamalla hölmöilijää.
Kokoomus taitaa tämänkin paremmin, ja Sampsa Kataja siivottiin ilman vahinkoa puolueelle. Muistaako enää kukaan edes tätä?

Kun ministeri, puolue, viestintävastaavansa tai viestintätoimistonsa ei hallitse edes alkeita, pitäisikö näille luottaa meidän yhteiset asiamme?

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu