Mielenosoituksella joukkoliikennettä vastaan

Pitkänsillan liikenteen katkaisseet mielenosoittajat onnistuivat ajamaan bussit kiertoreiteille ja estämään sporien kulun keskustaan ja pois Hakaniemen kautta. Silta on katkaistu liikenteeltä molemmista päistä ja joku torvisoittokunta viihdyttää keskemmällä. Lehtitietojen mukaan mielenosoitus olisi laiton, eli siitä ei ole tehty ilmoitusta poliisille ennakkoon.

Siinä Hakaniementorin kyljessä itse joskus asuneenakin tiedän, että paikka oli varsin merkittävä julkisen liikenteen solmukohta. Nyt se julkinen liikenne on solmussa. Menee siinä toki vielä metro, jonne ihmisiä kehotetaan busseista ja ratikoista.

Minun on mahdoton päästä mielenosoittajien pään sisään mutta, miten ihmeessä julkisen liikenteen pysäyttäminen ajaa näiden tavoitteita? Se nyt taisi viimeistään tulla selväksi, että suuren yleisön sympatiapisteitä ei olla hakemassa. Mutta mitä ihmettä sitten?

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu