Olli Rehnin albiinovitsi

Tulkinnanvaraiseksi jää, oliko Rehnin eilinen ”en minä ole harmaa vaan albiino” -heitto aikaisemmin mietitty ja tarkoitettu huumorin keinoin tekemään hänen ”harmaudestaan” hyveen.  Saattoi se olla spontaanikin. Joka tapauksessa kovin onnistunut se ei ollut vaikka ei varmasti loukkaamistarkoituksessa heitetty, ja albinismista kärsivien etujärjestö ihan oikein huomautti asiasta. Ihan puikkoihin tuo ei Rehniltä mennyt.

Se sijaan Rehnin reaktio oli ihan oikea, nopea virheen myöntäminen ja anteeksipyyntö järjestöltä. ”Pyydän anteeksi rinnastustani perinnölliseen sairauteen. Olin myös yhteydessä yhdistykseen ja esitin anteeksipyyntöni, Rehn kirjoittaa X:ssä.”

Oppikirjaesimerkki onnistuneesta viestinnästä sen jälkeen, kun oli munannut. Olisihan sitä voinut myös asettua siilipuolustukseen, haukkua Iltalehden erikseen ja punavihertoimittajat yleisemmin ja masinoida kannattajiensa keskuudessa ostoboikotin Iltalehteä kohtaan.  Niin hullulta kuin se kuulostaakin, sellaistakin kun tapahtuu.

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu