Oulun demarivaltuutettu: Sairastukaa koronaan, te kuusamolaiset vaikeroijat ja surkeat olennot

Oululainen demarivaltuutettu Sari Halonen päätti sitten vähän avautua.

”Minä olen seurannut tuota kuusamolaisten itkemistä ja todennut, että taidatte olla Suomen surkeinta kansaa. Itkitte jo aikaa sitten, kuinka koronaa levitetään teille ja teidän mummut ja papat etenkin vaarassa. Tapauksia ei ole vieläkään ilmaantunut.
– Melkein voi toivoa, että sairastaisitte pahimman kautta te vaikeroijat ja surkeat olennot.”

Omassa kotikunnassani Kemiönsaarella olen toivottanut vapaa-ajanasukkaat varovaisen tervetulleiksi koska kunnassa jossa mökkiläiset tuplaavat kunnan asukasluvun, he samalla ylläpitävät nykyiset palvelut: kaupat, ravintolat ja muut. Tuntemieni vapaa-ajanasukkaisen asenne tuntuu olevan varovainen, viettävät aikaansä mökillään ja käyttävät kauppojen nouto- ja kuljetuspalveluita minkä voivat. Jotkut potevat huonoa omaatuntoa mökillä olostaan eivätkä halua näyttää nokkaansa kylillä. Tämä samaan aikaan kun paikalliset pendelöivät tai käyvät ostoksilla yli kuntarajojen ja siltojen.

Arvostan jokaista vapaa-ajanasukasta joka tiedostaa tilanteen ja esimerkiksi Uudeltamaalta tullessaan pysyttelevät karanteeninomaisissa oloissa ymmärtäen että pikkukunnan resurssit eivät riitä jos epidemia äkisti leviää, tai ainakaan kukaan ei halua olla tartunnan lähde edes tietämättään.

Oululaisen demarivaltuutetun toive että paikalliset saavat mahdollisimman vakavan koronan on, no en tiedä tarvitseeko sanoa mitä se on.

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu