Posti jakaa perjantain postilähetykset jo torstaina

Koronapandemia on iskenyt rajusti perinteisten postipalveluiden kysyntään. Kirjepostin määrä väheni huhtikuussa peräti noin 20 %. Tämän takia Postipalvelut joutuu suunnittelemaan kesän ajaksi poikkeusjärjestelyä, jossa perjantain postilähetykset jaettaisiin pääsääntöisesti jo torstaina.”
Lähde.

Kyseessä on tietenkin merkittävä innovaatio. Jos postilähetyksen tekee perjantaina, se jaetaan jo torstaina. Tämän uutisoi mm. HS sellaisenaan: ”LISÄKSI POSTI suunnittelee kesän ajaksi poikkeusjärjestelyä, jossa perjantain postilähetykset jaettaisiin pääsääntöisesti jo torstaina. Osassa lähetyksistä jakelupäivä voisi siirtyä myös maanantaille silloin, kun sekin on sovittu jakelupäivä.”

Harmi kun tuo meni noin. Jos LAUANTAIN postilähetykset jaettaisiin jo perjantaina, voisin panna postikortin johon on merkitty oikeat Eurojackpot-numerot ja kortti olisi perillä jo perjantaina. No, ajattelin testata asiaa. Panen kirjelähetyksen ylihuomenna perjantaina ja oletan että se on perillä jo huomenna torstaina.

Toinen vaihtoehto olisi postilta tietenkin ollut puhua totta ja kertoa että posti lopettaa perjantaijakelun kesäksi.

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu