Q-onanointia ei tarvitse julkaista

Koronavirus yhdistettynä venäläis-kiinalaiseen trollaukseen ja amerikkalaiseen trumpismiin on saanut kaikenlaiset litteän maan hörhöt, koronadissaajat, homeopaatit ja muut ääri-ihmiset liikkelle sosiaalisessa mediassa. Isot ja varteenotettavat mediat siivoavat palstansa ja kohtalaisesti myös Puheenvuoro. Sananvapaus ei edelleenkään tarkoita että kuka tahansa saa julkaista mitä tahansa millä tahansa alustalla.

– Oikeasti koronavirus ei ole sama kuin kausi-influenssa.
-Suomessa korona ei ole aiheuttanut piikkiä kuolleisuustilastoihin, mistä ei voi johtaa päätelmää että toimenpiteet olisivat turhia.
– Antifa ei hyökännyt Capitol Hilliin.
– Terveydenhuollon henkilöstö ei ole sankoin joukoin koronarokotetta vastaan.
– Valeuutissivustot ovat edelleen valeuutissivustoja.
– Mahdollisuuksien rajoissa on, että Trumpin häviö äänestyksessä ei johtunut liskoihmisistä ja että Joe Biden ei ole kuollut eikä hänen kaksoisolentonsa astu presidentin virkaan.
– Donald Trump ei ansaitse rauhan-, sen enempää kuin fysiikan tai kirjallisuuden Nobel-palkintoa vaikka suomalainen intelligentsia niitä ehdottaisikin.

Seura-lehdessä hyvä artikkeli suomalaisesta Q-onanoinnista.

Hulluinta on että samat ihmiset jotka dissaavat koronarajoituksia aiheuttavat sen että koronarajoitukset jatkuvat. Mutta kun minähän en käsiäni pese koska käsketään.

Uudelle Suomelle olisi kunniaksi vähän herkempi banninappi  salaliittohärhöilyn suhteen mutta jonkinlaista rotia tuntuvat pitävän. Kiitos siitä!

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu