Saatanalliset sekoilut

Kuten tunnettua, STM ja Krista Kiuru esittää koulujen etäopetukseen siirtymistä maanantaina 10.1. alkaen. Asiantuntijaorganisaatio THL ei tue esitystä joten on epäselvää, mihin asiantuntijoihin STM kantaansa tukee eikä sitä kysyttäessä kerrota. Jo ennen joulua on päätetty että lomia ei jatketa eikä etäopetukseen siirrytä. STM taisi keskiviikkona tulla esityksensä kanssa aivan puun takaa. Krista Kiuru näyttää sooloilevan ja kävelee muiden yli medioiden kautta, kertomatta etukäteen ministerikollegoilleen.

Omikron leviää rokottamattomien ja puutteellisesti rokotettujen koululaisten keskuudessa nyt.  Ja sieltä se leviää koteihin ja vanhempiin, jotka eivät välttämättä pääse edes testeihin. Voi olla että etäopetukseen siirtymisessä olisi paikkansakin mutta Kiurukaan ei kerro, minkä asiantuntijaorganisaation kantaan suositus perustuisi. JOS hallitus päätyisi suosittamaan etäopetusta, päätöksen tekevät alueet ja kunnat. Hallitus voisi vain suosittaa.

Viestinnän sekoilu ja päätöksenteon jättäminen perjantai-iltapäivään kertoo paniikista eikä luo luottamusta siihen, että pandemiaan varautuminen olisi kenenkään hallussa.  Perjantaina klo 14 lasten vanhemmat eivät vielä tiedä, menevätkö piltit maanantaina kouluun. Ei siinäkään tapauksessa että hallitus joskus illan edellä päättäisi suosittaa etäkoulua. Varmaankin menevät.

+13
JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu