Sannikka järkyttyi ja pyysi anteeksi

Parodian kaikki rajat ylittyivät, kun toimittaja Marja Sannikka järkyttyi ja pyysi anteeksi omaa reagoimattomuuttaan haastateltavansa kielenkäyttöön. Ohjelman aihe kun oli keskustella woke- ja cancel -kulttuurista, antoi Sannikka äärimmäisen käytännön esimerkin siitä mistä on kyse.

Harvempi ns. tolkun ihminen tulkitsee Esko Valtaojan antaman esimerkin millään tavalla rasistisena, tai ainakin niin haluan uskoa. Syvällä woke-kulttuurissa oleva Renaz Ebrahimi niin teki ja vaikka kuinka olenkin eri mieltä, hänellä on toki oikeus siihen. Näyttää siltä että hänen järkyttymisensä oli todellista, tai sitten hän on hyvä näyttelemään malttinsa täydelleen menettänyttä ihmistä. Minusta oli vain positiivista, että Ebrahimin reaktiot näkyivät ja kuuluivat, koska nyt yhä useampi tiedostaa mistä asiassa on kyse.

Kun toimittaja tekee ohjelmaa ”anteeksipyytelykulttuurista” on lähinnä riemukasta, että hän itse ohjelman jälkeen pyytää syvästi anteeksi ohjelmansa sisältöä. Siis käytännössä sitä, että hän ei itse mennyt toisen haastateltavan puolelle ja antoi toisen puhua vääriä asioita.

Valtaojasta ei taida rasistia tämänkään jälkeen saada tehdyksi paitsi hulluimmissa teorioissa, jotka valitettavasti taitavat olla valtavirtaistumassa. ”Hyviä asioita ajetaan huonoilla keinoilla”, todellakin.

Muoks: Sannikan järkyttymisestä voi lukea vaikka tästä.

+56
JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu