Suomi kompensoi varusmiesten banaanit rahoittamalla tuulivoimaa Intiaan

Luit aivan oikein.

Valtion omistama Leijona Catering ilmoitti ryhtyvänsä hiilineutraaliksi. Tavoitteeseen päästään, kun yhtiö rahoittaa Intiaan Atmakurin pohjoispuolelle Andra Pradeshin osavaltioon rakennettavia tuulivoimaloita.

Varusmiesten ruokailussa on vielä valitettavan paljon ravitsevia ja monipuolisia elementtejä, kuten lihaa ja välipalabanaaneja, jotka jälkimmäiset näin ilmastonmuutoksen tässä vaiheessa joudutaan vielä tuomaan ulkomailta. Samoin kahvi.  Armeija marssii vatsallaan, sanotaan, mutta pitää muistaa että Suomen tasavallan puolustaminen aiheuttaa vakavan ilmasto-uhan varusmiesten ja kantapeikkojen ruokailun myötä.

Andra Pradeshin tuulipuiston hintaa ei ole kerrottu, mutta lännen etuvartiona idän laumoja vastaan ainakin päästömme ovat puhtaat. Korpisoturi kaivaa pakistaan hyvällä omatunnolla lusikka-haarukalla Intiassa co2-kompensoitua noppasoppaa.

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu