Tohtori puoluesihteeri ja herra tutkija

By Photo by Henry Van der Weyde (1838-1924; London, England). Wikipedia commons.

Blogistanistakin tuttu, nykyinen puoluesihteeri, twiittasi melko suorin sanoin epäilyksensä että sisäministerimme toimii naapurimaan piikkiin salliessaan epäjärjestyksen kaduillamme.  Twiitin oli tehnyt tutkija Luukkanen ja puoluesihteeri Luukkanen poisti sen melko nopeasti huomattuaan tapauksen.

”Mutta nyt vielä kerran huomasin, että tosiaan, koska olen puoluesihteeri enkä tutkija, niin otin sen pois. Se on ihan viisasta, ettei tule väärinkäsityksiä. Tutkijahan on aika vapaa kommentoimaan, mutta puoluesihteerin pitää olla viisaampi tässä. Sanotaanko, että vähäksi aikaa tutkija tuli esille, mutta sitten puoluesihteeri voitti.”

Viisasta. Se mikä ei ole puoluesihteerille sopivaa on tietenkin täysin normaalia käytöstä tutkijalle. Tutkijan rooliin kuuluu ilman muuta vihjailla sisäministerin harjoittamasta maanpetturuudesta. Ongelmia tulee, kun nämä asuvat samassa kehossa.

Vielä kun saisi jostain selvitettyä, kumpi persoonallisuus on kulloinkin äänessä.

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu