Vihreillä ”ei mitään tekemistä” Cronbergin kanssa

Nyt kun Tarja Cronbergin yhteydet Putininin propagandaosastoon paljastuivat, ovat vihreät toimijat yksi toisensa jälkeen astuneet tuomitsemaan ja ilmoittamaan, että heillä ei ole aikoihin ollut mitään tekemistä henkilön kanssa.

Kuitenkin tammikuussa 2024 presidenttiehdokas Pekka Haavisto esiintyi kanssaan ”ulkopoliittisilla aamukahvilla” Joensuussa. Vuonna 2023 ilmestyi ”vihreän aatemaailman kustantamon” julkaisema kirja ”Venäjä vihrein silmin”, jossa Haavisto on kirjoittanut esipuheen ja jonka kolumnit ovat vihreiden vaikuttajien kuten Atte Harjanteen, Ville Niinistön ja Tarja Cronbergin kynästä.

On yksi asia irtisanoutua tCronbergin puheista. Ihan toinen juttu on kun vihreät eliittti asettuu irtisanoutumaan yhteyksistä ja väittämään, ettei Cronbergin kanssa olla oltu edes tekemisissä. Vihreät ovat auliisti antaneet Cronbergille tilaa esitellä ajatuksiaan ihan viime aikoihin asti.

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu