Voi Matkahuolto minkä teit

Muistatteko kun Postin lakon alla Matkahuolto riemuitsi miten paketit kulkevat nyt heidän kauttaan?
Lakon aikana toteutettu uusi hinnoittelu, joka oikeasti jopa tuplasi joidenkin pakettien hinnat, ei väitetysti haitannut. Verkkokaupat siirsivät lähetyksensä Matkahuollolle ja moni ajatteli tehneensä niin pysyvästi.

Matkahuollon toiminta tökkii nyt pahasti.  Kuvan esimerkkitapauksessa 2.12. lähetetyn paketin kulkeutuminen Tampereelta Nokialle kesti seitsemän päivää eikä se ole edelleenkään perillä. Asiakaspalveluun ei saa yhteyttä puhelimitse ja jos meiliin vastataan, vastaus tulee viitisen päivää kysymyksestä.

Matkahuollon sivuilla on vakioilmoitus: ”Myös asiakaspalvelussamme on ruuhkaa emmekä valitettavasti voi juuri nyt vastata yksittäisten lähetysten seurantaan liittyviin kysymyksiin.”
Miten niin ette vastaa kysymyksiin jotka koskevat teiltä ostettua palvelua?

Joulukuussa lähettämistäni rahdeista yli puolet on pahasti viivästynyt ja osa teillä tietämättömillä, tai makaavat jossain varastossa. Olen vastannut moniin asiastiedusteluihin kun maksettuja paketteja ei näy. Joudun sanomaan että en tiedä.

Matkahuollolla oli tuhannen taalan paikka valloittaa merkittävä osa Postin pakettipalveluista. En usko olevani ainoa pienyrittäjä joka on palannut Postin palvelunkäyttäjäksi.

Hyvin sössitty!

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu