”MIEHEKSI JA NAISEKSI HÄN HEIDÄT LOI”

Luin Päivi Räsäsen kirjoituksen vuodelta 2004: ”MIEHEKSI JA NAISEKSI HÄN HEIDÄT LOI”, jonka johdosta mm. valtakunnansyyttäjä on nostanut syytteen kirjoittajalle ja kirjoituksen julkaisijalle ja esillä pitäjälle. Tulin samaan lopputulokseen kuin Poliisiin esitutkintakin, ettei kirjoituksen osalta ole syytä epäillä rikosta. Täällä löytyy Tapio Puolimatkan kirjoittama anlyysi aiheesta: https://blogit.ksml.fi/tapio-puolimatka/kampanja-paivi-rasasta-vastaan/

Lisäksi Päivi Räsänen on tuonut julkisuuteen omassa facebook profiilissaan, että valtakunnansyyttäjän tiedotteessa on perusteluina sellaisia väittämiä, joita hän ei olisi sanonut. No toivottavaa on, että virheelliset perustelut poistettaisiin syyttäjän tiedotteesta ja korjattaisiin. Harmillista, että nyt jo somekeskusteluissa näyttää leviävän nämä syyttäjän väittämät, ja että Päivi Räsäsen sanomana kerrotaan ja ihmetellään sellaista, josta Päivi Räsänen itse sanoo, että ei ole niin sanonut.

Toivoittavaa myös olisi, ettei valtakunnansyyttäjä joutuisi epäasiallisten viestien kohteeksi, tämän asian yhteydessä. Tällaisen toiveen esitti myös Päivi Räsänen facebookissa.

 

+1
Jari Hietasaari
Sitoutumaton Äänekoski
Ehdolla kuntavaaleissa

Sitoutumaton kuntavaaliehdokas KD Äänekoski

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu