Näin Suomi pelastuu ja pelastaa samalla myös muut EU-maat

Nyt minä sen ymmärrän.

Mikäli Suomi haluaa pelastaa vientinsä, niin sen tulee lähettää EU:lle rahaa 10 mrd€ ja kohta se saa takaisin 5 miljardia euroa, jonka Suomi voi käyttää sitten vientinsä pelastamiseen.

Mikäli haluamme työllistää kansalaisiamme, niin lähetämme EU:lle 10 mrd€, josta se palauttaa meille 5 miljardia omien työllistämistoimiemme tueksi.

Mikäli haluamme tukea opiskelua, niin tarvitsee vain lähettää EU:lle 10 mrd€ ja voimme jälleen panostaa koulutukseen oikein urakalla 5 miljardia.

Mikäli haluamme tukea maataloutta, niin 10 miljardia Brysselin koneeseen ja takaisin saadaan paluupostissa tukieuroja maataloudellemme ehkä jopa puolet sijoituksesta.

Yrityksiä voi myös tukea erillisillä sijoituksilla lähettämällä EU:lle 10 mrd€ ja pian saamme yritystuet kuntoon palautetuilla 5 miljardilla.

Mikäli Suomi haluaa pelastaa koko maansa elinvoiman, niin lähetetään kaikki vero- ja velkarahat EU:lle ja se sitten pitää meistä huolta puolella lähettämistämme rahoista. Tämä pitää ja kannattaa tehdä velkarahalla, koska saamme lainoihin hyvät maksuehdot pitkän laina-ajan lisäksi. Ai niin, mutta tähänhän me olemme jo menossa.

Sarkasmista huolimatta tuohan tuntuu olevan nykyisten (lue 30 vuoden ajalta) poliitikkojen ajatusmaailman kuva. Eilisestä eduskunnan keskustelusta minulle jäi sellainen tunne, että Suomen poliitikot ovat valmiita ihan mihin vaan, kunhan voimme luottaa EU:n tuovan meille turvallisuutta. Se ei tunnu haittaavan, että euro ja EU köyhdyttävät meidät ja hävittävät hyvinvointivaltiomme jäljellä olevan itsenäisyytemme lisäksi. Hyväksyn EU:n, kun otetaan järki käteen ja toimitaan valtioiden liittona, jossa jokainen vastaa omasta taloudestaan ja veloistaan. Yhdessä voidaan kyllä puolustaa aluettamme. Kun meidät näin velkaannutetaan, niin kohta emme pysty huolehtimaan edes itsestämme. On täyttä utopiaa, että antamalla rahaa muille maille me helpotamme omaa asemaamme, tuolla vain tuhoamme maamme. Tämän tien päässä on onnettomat suomalaiset ihmiset.

 

jariojala

Alahärmässä v. 1957 syntynyt ukko. Nykyinen asunpaikkani on Tampereella. Haluan oppia muiden mielipiteistä, joten hyvin perustellut väitteet ovat tervetulleita. Epäasiallisiin kommentteihin sortuvat saavat minusta riitapukarin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu