Presidenttivaalin 2024 toinen kierros on todella hankala valinta

Kuinka voi valita ruton ja koleran välillä? Luulen, että moni äänestäjä miettii tätä presidenttivaalin toisella kierroksella. Jatkoon päässeet ehdokkaat ovat kuitenkin monessa mielessä kuin lastenkirjojen Tatu ja Patu, jotka ovat koko ajan mukana tapahtumissa, mutta joiden osalta lukijan on vaikea pysyä mukana siitä kumpi piirroshahmo on Tatu ja kumpi on Patu.

Kirkossa käyvän arvokonservatiivin näkökulmasta toinen ehdokas vaikuttaa merkittävästi paremmalta. Haavisto on merkittävästi paljon vaikeampi tapaus sulattaa kuin Stubb.

Toisaalta jos ajattelee Jeesuksen viestiä köyhien ja vähäosaisten auttamisesta, niin Stubb on paljon vaikeampi tapaus sulattaa kuin Haavisto.

Henkilökohtaisesti minun on todella vaikea valita näiden ehdokkaiden välillä. En koe kummankaan edustavan omaa näkemystäni Suomesta.

Onneksi vaikuttaa siltä, että kumpikaan ehdokas ei tule olemaan kuoleman suudelma Suomelle. Kummallakin on kokemusta ja osaamista. En pidä kummastakaan, mutta katastrofia tuskin tapahtuu valittiin kumpi tahansa.

Kumpikin ymmärtää presidentin roolin.

Pitänee heittää kolikkoa tai etsiä johdatusta.

Kieltämättä johdatusta ei aina tule, kun sitä haluaisi, vaan joutuu hyödyntämään sitä vapaata tahtoaan.

JarmoAhonen1
Sosialidemokraatit Kaarina

Väärää ajattelua jo vuosikymmeniä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu