Vain Kuuba edellä?

Liikenneturvan tilaston mukaan suomalaisten henkilöautojen keski-ikä oli vuonna 2010 11,6 vuotta ja viime vuonna 12,3. Viimeiseen lepoon eli käytännössä kierrätykseen peltilehmämme pääsevät keskimäärin vasta 19,3-vuotiaina. Ohitimme jo Kreikan tässä tilastossa.

Edellämme on enää Kuuba ja joka tällä talouden pidolla voikin olla vielä lyötävissä, kun jaamme rahamme vielä yhtä holtittomasti kaikkien Euroopan persaukisten maiden taskuun.

Verotuksella teemme auton omistamisen mahdottomaksi ja uuden auton hankintapäätökset siirtyvät hamaan tulevaan. Suomalaisten etuja ei tunnu kukaan ajavan (ministerin edustus-audin takapenkiltä ajamista tähän voikin verrata). Turvallisuudesta ja saasteettomuudesta viis, lypsävää lehmää ei kannata tappaa, vaikka lopullista kuoliniskua tässä vain odotellaan.

jarmonahkamaki
Perussuomalaiset Jyväskylä

Jyväskylän seudun Perussuomalaisten ex-puheenjohtaja. Kuljetusteknikko, jonka logistiikkainsinööri opinnot jäivät kesken. Työkokemusta monipuolisesti auto- ja kuljetusalalta. Harrastuksena autoilu, video- ja valokuvaus. Kotisivut: https://jarmo-nahkamaki.webnode.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu