Soini ilmoitti halunsa jatkaa puolueen puheenjohtajana 2015 jälkeenkin
Perussuomalaisten Timo Soini oli YLE:n ykkösaamussa haastateltavana. Soini totesi, että kun hän päätti jäädä kotimaan politiikkaan eikä lähteä EU vaaleihin ehdokkaaksi on luonnollista, että hänellä on myös jatkoaikeita puolueen puheenjohtajana.
Lisäksi Soini toisti, että Euroopan parlamentissa on kolme ryhmää joihin Perussuomalaiset voivat liittyä. Päätöstä ei kuitenkaan vielä ole tehty. Soinin mielestä on selvää, että näin halutaan maksimoida puolueen vaikutusvalta.
YLE Areena
http://areena.yle.fi/tv/2150989
Perussuomalaisten linja on selkeä niin EU-parlamentissa kuin kotimaan eduskunnassakin. Se on Suomen ja suomalaisen työn ja yrittäjyyden puolustaminen. Se on liittovaltiokehityksen vastustaminen. Se on itsenäisten valtioiden oikeuksien puolustaminen. Se on yhteisvelkojen vastustaminen. Se on oikeudenmukaisuuden linja.
Ilmoita asiaton viesti
Tuota toivon minäkin mutta kun tai jos nk.yksin taistelee hallitusta kuin myös tässä tapauksessa Keskustaakin vastaan ihan omin eväin ”piiruakaan muuttamatta” myös hallituneuvottelussa jotta sinne yltäisi ; niin mitä jää käteen kun puhutaan todellisista vaikuttavista suuntaviitoista koko Suomen talouteen ?
Vastustaa pitää yhteisvelkoja kuin myös tietynlaista hämärää EU politiikkaa kun kaikki sieltä ei aukea kansalaisille – jokapäiväiseen käyttöarkeen.
Kaikki EI ole niin suoraa EU;n vallankammareissa ymmärrettävissä/tiedossakaan kansalaisillemme !
Ilmoita asiaton viesti
Entäs jos tuon kotimaan talouden kohdalla onkin kysymys siitä ettei oppositiopuolueilla ole mahdollisuutta edes toteuttaa haluamaansa politiikkaa. Itse olen saanut käsityksen ettei hallituksessa ole edes kiinnostusta opposition politiikasta talouden hoitoon. Eiköhän tuon siks-päkin sekametelisoppa ole jo sen verran paksua ettei siihen voi edes ripotella opposition haluamaa talouspolitiikkaa?
Ilmoita asiaton viesti
Aivan olennainen ero hallituksen ja perussuomalaisten linjan väliltä löytyy usko ns.aktiiviseen kasvuun. Me uskomme siihen jos toimitaan ohjelmamme mukaisesti. Hallitus ei usko ja on heittänyt hanskat naulaan eli luovuttanut tässä suhteessa.
Energiapolitiikan täyskäännöksellä väitän tulevan positiivisia tuloksia Suomelle. Ei se kaikkia ongelmia ratkaise, mutta auttaa osaan.
Siinä yksi aivan selkeä ja konkreettinen esitys maan hallitukselle.
Lisää aiheesta blogissani: http://jarilindstrom.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1619…
Ilmoita asiaton viesti
Janne, olen pahoillani etten osannut vastata persujen puolueohjelmasta, se nyt johtuu vain yksinkertaisesti siitä ettei minulla ole siteitä oppositiopuolueen eduskuntatoimintaan, eikä näin ollen voi olla tietoa mitä puolue on eduskunnassa tosiasiassa ollut vaatimassa. Yritin esittää kommentissani omia näkökantojani sivullisena.
Vaikkakin seuraan politiikkaa nykyisin jokseenkin tarkasti, niin ei nyt ihan kaikkea jää minunkaan seulaan. Lähtökohtaisesti oletan, huom. oletan, ettei hallitus todellakaan edes halua kuunnella oppositiota siinä mielessä että sitä kiinnostaisi ottaa onkeensa opposition tyrkyttämää politiikkaa talouden hoidossa. Hallituksellahan on valmiit sävelet hallitusohjelmassa ja niillä on menty. Surullisen jäljen ovat jättäneet.
Olihan jo tuo Kataisen pyytämä keskustelutilaisuus oppositiopuolueiden kanssa naurettava episodi, jolle ei todellakaan ole mitään relevanttia perustetta. Hallituksen tulee tehdä kaikki tarvittava sopeuttaminen ja seuraava hallitus tekee taas polittiikkaa omista lähtökohdistaan. Halusiko Katainen vain siirrellä omia puutteitaan johtotehtävien osalta opposition niskaan. Noin ainakin itse tulkitsin tuon kokouksen tarkoituksen.
Ilmoita asiaton viesti