Eikö Yhdysvaltojen johtoon ole muita tarjolla kuin hauraita vanhuksia?

Joe Biden. Tekijänoikeusvapaa kuva / Pixabay.

 

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden on 80-vuotias. Senaatin republikaanijohtaja Mitch McConnell on 81. Edustajainhuoneen puhemiehen paikalta tammikuussa väistynyt Nancy Pelosi on 83. Edellinen presidentti ja Bidenin todennäköinen haastaja ensi vuoden vaaleissa, Donald Trump, on 77.

Aihetta käsittelee tänään Keskisuomalainen.

Presidentin näyttävät kaatumiset ovat tulleet esille hänen terveydentilaansa arvioitaessa. Nykyisin hän ei enää käytä pitkiä portaita koneeseen noustessa vaan menee lyhyillä portailla ruuman kautta.

Viime syksynä hän huhuili konferenssissa kongressiedustajan perään, joka oli kuollut edellisessä kuussa auto-onnettomuudessa. Kesäkuun alussa hän kompastui hiekkasäkkiin ja kaatui näyttävästi lavalla ilmavoimien akatemian valmistujaisjuhlassa.

Presidentti Bidenin terveydentila on tarkistettu viimeksi tämän vuoden helmikuussa. Lääkärintodistuksessa todettiin presidentin olevan terve ja elinvoimainen sekä kykenevä hoitamaan presidentin velvollisuudet.

Lääkärin lausunto löytyy tästä YLEN jutusta ja videot presidentin kaatumisista.

Kyselyn mukaan 76% yhdysvaltalaisista pitää presidenttiä liian vanhana toiselle kaudelle.

Eipä rebublikaani vaihtoehto Trump ole paljon nuorempi ja poliittisilta toimiltaan sen luotettavampi.

Monet meistä muistavat kuinka presidentti Kekkosen terveydentila romahti hänen palattuaan kalastusmatkalta Islannista elokuussa 1981.

Perjantaina 11. syyskuuta 81-vuotias presidentti Kekkonen jäi kuukauden sairauslomalle. Hän ei enää palannut työhönsä. Islannin-matka oli ollut käännekohta.

Tästä kertoo Helsingin Sanomat.

Senioreita on kunnioitettava, mutta aikansa kutakin eli asiaa siis tehdään sen aikaa, kun se aikaa vaatii tai sille suodaan.

jarmonahkamaki
Perussuomalaiset Jyväskylä

Jyväskylän seudun Perussuomalaisten ex-puheenjohtaja. Kuljetusteknikko, jonka logistiikkainsinööri opinnot jäivät kesken. Työkokemusta monipuolisesti auto- ja kuljetusalalta. Harrastuksena autoilu, video- ja valokuvaus. Kotisivut: https://jarmo-nahkamaki.webnode.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu