Eläimellistä asiaa – pingviini ylennettiin kenraalimajuriksi

Pingviini. Kuvituskuva.

Norjan kuningaskaartin viralliseksi maskotiksi muodostunut pingviini Nils Olav on saanut jälleen ylennyksen. Pingviini on nyt ylennetty norjalaiskaartin kolmanneksi korkeimpaan arvoon – kenraalimajuriksi. Pingviini asuu Skotlannissa, Edinburghin eläintarhassa.

– Olen iloinen voidessani onnitella Sir Nils Olav III:a kenraalimajuriksi ylentämisen johdosta, sanoi festivaalitapahtuman operatiivinen johtaja Jason Barrett.

– Hänen ylennyksensä hyvän käytöksen ja erinomaisen esimerkin vuoksi Edinburghin eläintarhan muille pingviineille on virstanpylväs hänen urallaan kaartin maskottina, sanoi ylikersantti Fredrik Gresseth Norjan kaartin soittokunnasta.

Näin tietää kertoa Iltalehti.

Eläinaiheeseen sopivasti voidaan aasinsiltana siirtyä Jussi Halla-ahon puheeseen vuoden 2021 puoluekokouksessa Seinäjoella. Siitä katkelma alla.

Toinen maininnan arvoinen eläin on keisaripingviini. Siinä missä laiskiainen on yksilösuorittaja, pingviini on joukkuepelaaja. Keisaripingviinit elävät Etelämantereella, äärimmäisen vihamielisissä olosuhteissa. Talvella keskilämpötila on -40 astetta, ja tuuli voi puhaltaa 200 km/h. Näissä oloissa pingviinit seisovat kaksi kuukautta paikallaan ja hautovat muniaan. Ne selviävät seisomalla tiiviinä rykelmänä. Ulkokehä suojaa sisempänä seisovia. Ulkokehä kiertää hitaasti ympyrää, jolloin kukaan ei ole jatkuvasti tuulen puolella. Ulkokehällä seisovat siirtyvät välillä rykelmän sisälle ja sisältä tulee uusi ulkokehä.

Tällä tavoin myös perussuomalaisten pitää toimia. Me eroamme muista puolueista, koska ne, jotka hallitsevat julkisuutta, eivät yleensä pidä meistä. Muissa puolueissa paikka eturivissä merkitsee paikkaa auringossa. Siksi muissa puolueissa lauman sisällä taistellaan siitä, kuka pääsee eteen, ja kun eteen on päästy, siellä pyritään pysymään keinolla millä hyvänsä. Meillä, kuten pingviineillä, paikka ulkokehällä ja eturivissä merkitsee paikkaa tuulessa ja tuiskussa. Meillä eturivi ei pääse naistenlehtiin poseeraamaan ja esittelemään vaatekaappiaan.

Kuten pingviinilauma, me olemme joukkue, jossa jokaisen yksilön selviytyminen edellyttää lauman selviytymistä, ja lauman selviytyminen edellyttää sitä, että jokainen on valmis omalla vuorollaan ottamaan myrskyä vastaan ja suojaamaan selkänsä takana olevia.

Puheen voi lukea kokonaisuudessaan Suomen Uutisista.

Tänä kesänä muita suosittuja eläinaiheita ovat olleet muun muassa rotat, apinat, mesimäyrät, pesukarhut ja viimeksi ihan tavalliset karhut.

Kun politiikan syksy pääsee vauhtiin niin ei tiedä mihin vielä päädytäänkään.

Kohta politiikan toimittajilla ja blogisteilla pitää olla tietoa kuin Korkeasaaren johtajalla eläimistä.

Maikkarilla uutiset päättyvät loppukevennykseen, niin yritän päättää tämänkin blogin:

-Miltä tuntuu ilman Marinia? -Orvolta.

 

jarmonahkamaki
Perussuomalaiset Jyväskylä

Jyväskylän seudun Perussuomalaisten ex-puheenjohtaja. Kuljetusteknikko, jonka logistiikkainsinööri opinnot jäivät kesken. Työkokemusta monipuolisesti auto- ja kuljetusalalta. Harrastuksena autoilu, video- ja valokuvaus. Kotisivut: https://jarmo-nahkamaki.webnode.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu