Hallitus käynnistää rasismin vastaisen kampanjan touko–kesäkuussa

Valtioneuvoston kanslia kertoi hallituksen viime vuonna antaman rasismin vastaisen tiedonannon mukaisen työn etenemisestä maanantaina.

Hallituksen rasismin vastaisella kampanjalla haastetaan ja kannustetaan yhteiskunnan eri tahot toimiin, joilla edistetään yhdenvertaisuutta ja torjutaan rasismia suomalaisessa yhteiskunnassa.

Kampanjaan haastetaan mukaan eri alojen organisaatioita – etenkin työmarkkinajärjestöjä, urheilu-, kulttuuri- ja kansalaisjärjestöjä, yrityksiä ja muut yhteisöjä – jotka antavat sitoumuksia konkreettisista toimista, joiden mukaisesti he torjuvat rasismia toiminnassaan ja edistävät yhdenvertaisuutta.

– Ensisijaisesti toivomme mukaan organisaatioita, joilla on enemmän vaikutusmahdollisuuksia työnantajina, harrastusten ja koulutuksen järjestäjinä, mutta toki yksittäisille kansalaisillekin pyritään tarjoamaan mahdollisuus osallistua omalla panoksellaan, johtava asiantuntija Katriina Nousiainen valtioneuvoston kansliasta sanoi STT:lle.

Asiasta kirjoittaa Keskisuomalainen.

Sanna Marin totesi viime syksynä, että ei ole yllätys Perussuomalaisten olevan rasistinen puolue.

1917 SDP julisti vallankumouksen ja pyysi Venäjää avuksi.

Että sellaista rasismia demarit harjoitti.

jarmonahkamaki
Perussuomalaiset Jyväskylä

Jyväskylän seudun Perussuomalaisten ex-puheenjohtaja. Kuljetusteknikko, jonka logistiikkainsinööri opinnot jäivät kesken. Työkokemusta monipuolisesti auto- ja kuljetusalalta. Harrastuksena autoilu, video- ja valokuvaus. Kotisivut: https://jarmo-nahkamaki.webnode.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu