Joe Biden tarttui oljenkorteensa

Joe Biden esiintyi varhain lauantaina Suomen aikaa ensimmäisessä tv-haastattelussa epäonnistuneen vaalitentin jälkeen. ABC:n haastattelua on kuvailtu tärkeimmäksi, johon Biden on osallistunut.

Haastattelu oli tehty aiemmin perjantaina.

Asiasta uutisoivat Iltalehti ja Helsingin Sanomat.

Biden kertoi tässä haastattelussa uuden syyn viime viikon heikolle ja sekavalle väittelysuoritukselleen ex-presidentti Donald Trumpia vastaan.

Biden sanoi häiriintyneensä väittelyn aikana Trumpin päälle huutelusta mikrofonin sulkemisen jälkeenkin. Hän sanoi tässä kohtaa ymmärtäneensä väittelyn menevän huonosti.

Biden antoi haastattelussa ymmärtää, että huono väittelysuoritus oli kertaluonteinen tapaus. Biden ja Valkoinen talo ovat selittäneet kehnoa väittelysuoritusta sairaudella ja aikaerorasituksella jo aiemmin tällä viikolla.

Haastattelussa Biden pyrki vakuuttamaan katsojat siitä, että hän on edelleen varteenotettava presidenttiehdokas heikosta väittelystä huolimatta.

Stephanopoulos kysyi ABC:n haastattelussa Bidenilta, olisiko hän valmis menemään lääkärintarkastukseen, joka sisältäisi neurologisia ja kognitiivisia testejä, ja julkaisemaan tulokset amerikkalaisille.

– Olen kognitiivisessa testissä joka ikinen päivä, Biden sanoo viitaten virkaansa Yhdysvaltain presidenttinä.

– Ei vain kampanjassani, vaan minä johdan maailmaa. Eikä tarkoitukseni ole liioitella, mutta olemme keskeinen valtio maailmassa.

Biden sanoo, että vain ”kaikkivaltias luoja” saisi hänet luopumaan presidentinvaaleista.

Kaikesta päätellen Biden sai ainakin jatkoaikaa presidenttikisassa ehdokkuudelleen vaikka demokraattienkin keskuudessa häntä on vaadittu vetäytymään.

Bidenilla ei ollut käytössä teleprompteria, josta hän olisi vastauksensa lukenut.

Yleinen vaikutelma syntyi, että Biden pystyi paikkaamaan huonosti mennyttä väittelyä tällä haastattelullaan.

Media on peräänkuuluttanut Bidenia astumaan vahvemmin ja spontaanimmin julkisuuteen.

 

jarmonahkamaki
Perussuomalaiset Jyväskylä

Jyväskylän seudun Perussuomalaisten ex-puheenjohtaja. Kuljetusteknikko, jonka logistiikkainsinööri opinnot jäivät kesken. Työkokemusta monipuolisesti auto- ja kuljetusalalta. Harrastuksena autoilu, video- ja valokuvaus. Kotisivut: https://jarmo-nahkamaki.webnode.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu