Köyhien määrä kasvoi Marinin hallituskaudella

Edellisen hallituksen aloittaessa köyhyysrajan (noin 1400 euroa) alapuolella elävien suomalaisten määrä oli noin 600 000. Marinin hallituskauden aikana köyhien suomalaisten lukumäärä kasvoi 900 000:een.

Eli neljässä vuodessa köyhyys kasvoi 300 000:lla henkilöllä Suomessa edellisen hallituksen aikana.

Punavihreä hallitus ei tehnyt mitään paranteekseen sosiaaliturvaa, mutta oppositiossa ennen hallituskautta puhuivat, ja nyt taas puhuvat – lähinnä SDP ja Vasemmistoliitto.

Vihreät ovat varmaan mielissään kun suomalaisten elintaso laskee.

Ministeri Saarikko että, jokaisen suomalaisen tulee luopua elintasostaan.
Kuka poliitikko tai päättäjä voi edes ajatella tuollaista?

SDP:n talouspolitiikkaan kuuluu, kuten kauppatieteiden dosentti Heikki Urmas sanoi aikoinaan, että köyhien valtion tuista riippuvien kansalaisten määrää pidetään korkealla.

Se on tahallista toimintaa, jolla kansalaisia alistetaan elämään valtion tukien varassa eli taloudellista pahoinpitelyä.

He käyttävät sitten keppihevosena politiikassa vähävaraisten asiaa. Vaikka itse ovat sen takana, että kansalaisilla menee huonosti.

Hallituksen tehtävä on parantaa kansalaisten elintasoa, ja näin kansakunnan menestystä.

 

(Tero Hakkaraisen FB-päivitystä vapaasti mukaillen).

jarmonahkamaki
Perussuomalaiset Jyväskylä

Jyväskylän seudun Perussuomalaisten ex-puheenjohtaja. Kuljetusteknikko, jonka logistiikkainsinööri opinnot jäivät kesken. Työkokemusta monipuolisesti auto- ja kuljetusalalta. Harrastuksena autoilu, video- ja valokuvaus. Kotisivut: https://jarmo-nahkamaki.webnode.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu