Sammio
Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Presidentinvaalikisa kuumenee ja Vaalietkot tekee paluun – Tilaa maksuton uutiskirje! Tilaamaan —>

 

Kuinka korkealta Venäjällä voi pudota?

Avoin ikkuna. Kuvituskuva.

Venäläinen tutkiva toimittaja Maksim Borodin on kuollut pudottuaan asunnostaan Jekaterinburgissa, kertovat sanomalehti Novyi den ja Radio free Europe. Borodin putosi viidennen kerroksen asuntonsa ikkunasta torstaina ja kuoli saamiinsa vammoihin sairaalassa eilen sunnuntaina. Hän kirjoitti venäläisistä palkkasotureista Syyriassa. 16.4.2018 YLE.

Moskovsky Komsomolets – lehden mukaan koronavirusrokotteen parissa työskennellyt 45-vuotias Alexander Kagansky putosi alusvaatteisillaan asuinrakennuksen 14. kerroksen ikkunasta. Hänen ruumiistaan löydettiin puukotuksen jälkiä. Apulaisprofessorina Vladivostokissa toimiva Alexander Kagansky oli työskennellyt yli vuosikymmenen ajan Edinburghin yliopistossa ja palannut Venäjälle vuonna 2017. 21.12.2020 Verkkouutiset.

Venäjän puolustusministeriön läntisen sotilaspiirin taloudellisen tuen osaston päällikön kerrotaan pudonneen kuolemaansa Pietarin Kalininskin alueella, uutismedia Fontanka uutisoi. Marina Jankinan, 58, ruumis löytyi kadulta keskiviikkona. Jankinan arvioidaan pudonneen kerrostalon ikkunasta 50 metrin matkan. Hän asui samassa kerrostalossa. 16.2.2023 Keskisuomalainen.

INTIASSA on kuollut kaksi lomailevaa venäläisliikemiestä ja -poliitikkoa, venäläismedia kertoo. Pavel Antov, 65-vuotias Vladimirin alueen paikallisparlamentin edustaja, kuoli pudottuaan hotellinsa ikkunasta joulupäivänä. Paria päivää ennen Antovin kuolemaa hänen 61-vuotias matkakumppaninsa, liikemies Vladimir Bydanov, kuoli nautittuaan viiniä.  27.12.2022 Helsingin Sanomat.

Venäläisen energiayhtiö Lukoilin johtaja Ravil Maganov on kuollut. Muun muassa Interfax ja Euro Weekly News raportoivat torstaiaamuna, että Maganov löytyi kuolleena ja hänen epäillään pudonneen moskovalaisen sairaalan 6. kerroksen ikkunasta. 1.9.2022 Iltalehti.

Venäläismedian mukaan 28-vuotias venäläisen Loko Bank -pankin hallituksen varapuheenjohtaja Kristina Baikova on kuollut pudottuaan 11. kerroksessa sijainneen asuntonsa ikkunasta Moskovassa. 30.6.2023 Iltalehti.

 

Tässä muutamia lähiaikojen uutisia oudoista venäläisten putoamiskuolemista. Salaliittoteorioiden rakentaminen tietenkin olisi helppoa, mutta mitenkään pois suljettuja ne eivät ole.

Varsinkaan palkkasotilasarmeija Wagnerin johtajan Jevgeni Prigozhin kuoleman jälkeen arvailut Venäjän turvallisuuskoneiston toiminnasta ovat saaneet uutta tuulta. Keskiviikkoiltana Prigozhinin lentokone putosi Tverin aluelle, ja useiden lähteiden mukaan hänen kuolemansa on varmistettu, vaikka hänen ruumistaan ei ole vielä tunnistettu, kertoo Ilta-Sanomat.

Kuinka korkealta Venäjällä voi pudota? Ainakin asemansa puolesta pudotus on sitä todennäköisempää mitä korkeammalle hierarkiassa pääsee ja mitä enemmän vastustaa Venäjän hallintoa.

– Olisiko seuraava putoaminen kansainvälisen avaruusaseman ikkunasta…

 

Lopuksi eräs pelastautumisuutinen:

Lähellä Ukrainan rajaa sijaitsevassa Venäjän Voronežin kaupungissa tapahtui maanantaina 3. huhtikuuta 2023 hurja onnettomuus, kun venäläismies putosi kerrostalon 19. kerroksen ikkunasta alas kadulle. Nelikymppinen mies putosi Nissan X-Trail -maastoauton katon lävitse auton sisään.

Uskomattoman onnettomuudesta tekee ylipäätään se, että mies selvisi tilanteesta hengissä. Tämän lisäksi lääkärin mukaan mies sai onnettomuudessa vain lieviä lievän kallovamman sekä pienen luunmurtuman. Asiasta kertoo MTV-uutiset.

 

 

 

 

jarmonahkamaki
Perussuomalaiset Jyväskylä

Jyväskylän seudun Perussuomalaisten ex-puheenjohtaja. Kuljetusteknikko, jonka logistiikkainsinööri opinnot jäivät kesken. Työkokemusta monipuolisesti auto- ja kuljetusalalta. Harrastuksena autoilu, video- ja valokuvaus. Kotisivut: https://jarmo-nahkamaki.webnode.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (4)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. Lasse Hernesniemi

  Viimeisimmän tiedon pohjalta jopa 8500 metristä.

  Ilmoita asiaton viesti

 2. heikki känsälä

  Ennätys lienee tulevaisuudessa kuussa.

  Ilmoita asiaton viesti

  • Pekka Toivonen
   Pekka Toivonen #3966058
   Vastaus kommenttiin: #3966010

   Tiukka niska-perse-ote pitää olla ja napakka heitto, että saa kumottua kuun vetovoiman ja singottua ihmisen maapallon pinnalle.

   Ilmoita asiaton viesti

 3. RaunoLintunen
  Rauno Lintunen #3966150

  Et voi pudota Venäjällä, kun et sinne pääse. Suomen puolella rajaa on pitävä estoaita.

  Ilmoita asiaton viesti