Laki uskonrauhasta Suomessa on siunaukseksi

Kuvituskuva

Ruotsi on liemessä. Toistuvat Koraanin häpäisemiset ovat raivostuttaneet muslimeita ja vahingoittaneet Ruotsin välejä islamilaiseen maailmaan. Terroristijärjestö al-Qaida on juuri kannustanut kostoiskuihin ”kahden pienen, halveksittavan maan” eli Ruotsin ja Tanskan kansalaisia vastaan. Muslimimaiden raivo uhkaa myös viivyttää entisestään Ruotsin Nato-jäsenyyttä, joka on yhä Turkin presidentin peukalon alla.

Ruotsin tuomioistuimet ovat todenneet, että Koraanin häpäiseminen on maan lakien mukaan laillista. Ruotsissa ei ole samanlaista lakia uskonrauhan suojelemisesta kuin Suomessa, eikä uskonnon loukkaamista voida tuomioistuimien mukaan pitää kiihottamisena kansanryhmää vastaan.

Helsingin Sanomat.

Enpä olisi uskonut olevani vielä joskus punalinnakkeen edustajan Saska Saarikosken kanssa samaa mieltä.

Toki hän kirjoituksessaan tietenkin nostaa esiin Jussi Halla-ahon saaman tuomion tämän kutsuttua Islamia pedofiliauskonnoksi.

Ruotsi onkin nyt hybridivaikuttamiselle altis maa. Suomessa poliisi voi estää Koraanin polttamiset.

Helsingissä marssittiin keväällä ja tarkoitus oli häpäistä Turkin presidentti Erdogania esittävä nukke tahrimalla se vereen. Poliisi esti tämän perustellen sitä rikoksen ennalta ehkäisemisellä.  Tapauksesta on kirjattu rikosilmoitus.

 

 

jarmonahkamaki
Perussuomalaiset Jyväskylä

Jyväskylän seudun Perussuomalaisten ex-puheenjohtaja. Kuljetusteknikko, jonka logistiikkainsinööri opinnot jäivät kesken. Työkokemusta monipuolisesti auto- ja kuljetusalalta. Harrastuksena autoilu, video- ja valokuvaus. Kotisivut: https://jarmo-nahkamaki.webnode.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu