Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Uuden Suomen vaalikone julki – Etsi ehdokkaasi eurovaaleissa

”Meillä ei ole pitkäaikaisia broilerikasvattamoja”, toteaa Purra puolueen jäsenten rikossyytteiden määrästä

Perussuomalaisilla ehdokkailla on HS:n aiempien selvitysten mukaan ollut suurista puolueista eniten rikossyytteitä viime vuosien vaalien alla.

PERUSSUOMALAISTEN puheenjohtaja Riikka Purran mukaan puolueen jäsenten muita puolueita korkeampaa rikossyytteiden määrää voisi selittää se, että puolueeseen tullaan politiikan ulkopuolelta muita puolueita useammin.

Purraa haastateltiin maanantaina julkaistussa Ylen Politiikkaradion eurovaalitentissä. Toimittaja kysyi Purralta, voiko perussuomalaisten saamia useita rikossyytteitä kutsua yksittäistapauksiksi.

”Meillä ei ole pitkäaikaisia broilerikasvattamoita, mikä luonnollisesti lisää sitä, että ehkä hyvässä, mutta myös pahassa, meidän jäsenistöämme ja edustajiamme saattavat vaivata tällaiset ongelmat”, Purra vastasi.

Broilerikasvattamoilla Purra viittaa niin kutsuttuihin ”poliittisiin broilereihin”. Termillä tarkoitetaan poliitikkoja, jotka eivät ennen poliittista uraa ole tehneet juurikaan muita töitä.

Asiasta kirjoittaa Helsingin Sanomat.

Puolueeseen tosiaan voi hakeutua untuvikot vailla poliittista kokemusta.

Lisäksi puolueen perinteet eivät ole pitkät, jolloin näitä ”broilereita” ei ole ehtinyt jalostua.

Puolueen politiikka ei mitenkään lietso väkivaltaa, kuten ei Vornasenkaan tapauksessa.

Kyseessä on valitettava yksittäinen tapahtuma.

jarmonahkamaki
Perussuomalaiset Jyväskylä

Jyväskylän seudun Perussuomalaisten ex-puheenjohtaja. Kuljetusteknikko, jonka logistiikkainsinööri opinnot jäivät kesken. Työkokemusta monipuolisesti auto- ja kuljetusalalta. Harrastuksena autoilu, video- ja valokuvaus. Kotisivut: https://jarmo-nahkamaki.webnode.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (8)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. MikaRiik
  Mika Riikonen #4137234

  Purran mukaan siis ainoastaan ne, jotka eivät ole ikinä olleet ’oikeissa’ töissä vaan ovat olleet ainoastaan politiikan parissa, voivat olla rehellisiä ja rikosten tekemiseen taipumattomia?

  Jo Halla-ahon tekemiset kumoaa tuon teorian.

  Ilmoita asiaton viesti

  • ArtturiHard
   Artturi Hård #4137491
   Vastaus kommenttiin: #4137234

   Mites muuten salaliittoteoriasi Vornasen jutussa etenee? Joko olet saanut vahvistusta teoriallesi, että poliisi, persut ja hallitus junaili tutkinnanjohtajaksi persun?

   Ilmoita asiaton viesti

 2. kainiemelainen

  Voi, kumpa PS muistaisi, ettei yksi pahis maahanmuuttajien joukossa tee kaikista maahanmuuttajista tai edes samasta maasta tulleista pahiksia.

  Jos kerran yksi paha persu ei tee kaikista pahoja… voisiko yksittäistapaus tulla puolustukseksi myös syyttömille mamuille…?

  Ilmoita asiaton viesti

  • JanneSalonen11
   Janne Salonen #4137252
   Vastaus kommenttiin: #4137245

   Persuja varmaan niputetaan juuri tuon vuoksi, kun itse niputtavat yksittäistapauksia leimaamaan koko ryhmää.

   Toimii muuten molempiin suuntiin, kun vastapuoli jonka mielestä maahanmuuttajaryhmää ei leimata joidenkin yksilöiden tekemien rikosten mukaan, unohtavat periaatteen persuista puhuttaessa.

   Ääripääthän ovat, ei janan kaksi päätä, vaan ympyrän kaareksi taivutettu jana jossa päät kohtaavat.

   Ilmoita asiaton viesti

  • artoartovihavainen
   Vastaus kommenttiin: #4137245

   ”Jos kerran yksi paha persu ei tee kaikista pahoja… voisiko yksittäistapaus tulla puolustukseksi myös syyttömille mamuille…?”

   Eikös tämä voitaisi tulkita perussuomalaisittain, niin että kun mamu tekee pahaa se tekee kaikista mamuista pahoja, koska kaikki ne on samanlaisia, niin sama koskee myös persuja. Kaikki ne on Vornasia, Tynkkysiä ja Halla-ahoja.

   Perusteeksi tälle väittämälleni esitän että kukaan ei synny persuksi, vaan on oma valinta olla persu.

   Toisaalta mamujen osalta tämä ei päde, koska kukaan mamu ei ole mamu siksi että on vain päättänyt olla mamu.

   Esimerkiksi minä en voi päättää että olen mamu, en vaikka haluaisin olla mamu, kun sen sijaan voisin päättää että tästä lähtien olen persu, jolloin samalla tulisin samantien leimaantuneeksi Vornasiin, Tynkkysiin ja Halla-ahoihin, sekä saksiaan heiluttelevaan Purraan.

   Ilmoita asiaton viesti

 3. pasikarhunen9
  Pasi Karhunen #4137291

  PS on rikollisten ykköspuolue.

  Ilmoita asiaton viesti

 4. JukkaNieminen11

  Jos emme halua kulkea Ruotsin tietä, on asioille pantava marssijärjestys. Heti kun Persut on saatu riisuttua aseista, voidaan keskittyä ottamaan ottamaan ne pois myös katu- ja huumejengeiltä

  Ilmoita asiaton viesti

 5. suburbian

  ” Puolueen politiikka ei mitenkään lietso väkivaltaa ,……”Kyllä Suomeen rantautunut ilkeä ja kova ja trollaava somekäytös on peräisin vain ja ainoastaan persupuolueen keskiöstä. Nykyään kyllä levinnyt ympäri ämpäri.
  Lisäksi puolue on hyödyntänyt väkivaltaisen käytöksen viihdearvoa ja mediaseksikkyyttä. ”Persu taas” on tehnyt puoluetta lööppeihin. Siinä on avittanut myös Päivi Räsänen, että persujen kännitappelut on nähty hyväksyttävänä viihteenä jolla puolue hankkii ääniä.

  Ilmoita asiaton viesti