Pahvi-Jussin kiertue Jyväskylässä
Pahvi-Jussin kiertue Jyväskylässä. Puhujina kansanedustajat Mauri Peltokangas ja Kaisa Garedew . Videon tehnyt Leevi Ruotsalainen.
Hernerokkakin loppui kesken.
EDIT / LISÄYS
Kiertue oli 2-päiväinen.
Eilen Joutsa, Toivakka, Hankasalmi, Konnevesi, Uurainen.
Tänään Äänekoski, Laukaa, ja Jyväskylä.
Soppatykki oli lähtiessä täynnä eli 200 litraa. Siitä saa 600 annosta.
Rokka oli tehty armeijan reseptillä ja sakeaa kuin mikä.
Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa olisit saanut olla mukana!
Hernekeiton resepti:
Armeijalta ja sotilaskotiyhdistykseltä saadulla reseptillä keitto tehdään aina. Eli 30 kg kuivaherneitä, jotka liotetaan 24 tuntia ennen keittämisen aloittamista. Sitten 20 kg ruskistettua jauhelihaa, 10 kg palvilihakuutioita, 5 kg pilkottua sipulia,48 palaa lihaliemikuutioita, suolaa, meiramia 5-8 pussia ja tietysti vettä. Aina yleensä tehdään täysi tykki eli 200 litraa, josta tulee 600-650 annosta. Lisäksi kukin saa panna itse tarjolla olevaa sinappia oman makunsa mukaan. (Kiitos reseptistä – Pekka Kataja).
Pahvi-Jussi teltalla. Presidentti 2024.
Kausi päättyy pahvi-Saulilla.
Ilmoita asiaton viesti
Videon perusteella hernerokkaa oli yhden Jalostajan tölkin verran lämmitetty kädenlämpöiseksi.
On se Halla-aho epeli kun on 20v ajan ollut ’oikeassa’ ja kuitenkin monessa asiassa vaihtanut mielipidettään 180 asteen verran. Vaan sellaistahan se henkilökulteissa tuppaa olemaan.
Ilmoita asiaton viesti
Kiertue oli 2-päiväinen.
Eilen Joutsa, Toivakka, Hankasalmi, Konnevesi, Uurainen.
Tänään Äänekoski, Laukaa, ja Jyväskylä.
Soppatykki oli lähtiessä täynnä eli 200 litraa. Siitä saa 600 annosta.
Rokka oli tehty armeijan reseptillä ja sakeaa kuin mikä.
Ilmoita asiaton viesti
”…ja sakeaa kuin mikä”
No mikä?
Sakeaa kuin persujen väitteet?
Ilmoita asiaton viesti
Asiasta toiseen:
https://vapaavuoro.uusisuomi.fi/ollivaisala/verbaalivisan-paluu/
– Sorry, Jarmo Nahkamäki, mutta uudetkin osallistujat ovat aina olleet tervetulleita, joten sallinet:)
Ilmoita asiaton viesti
Kun HA on presidentti, meitä ei pane idän halla, eikä pohjan pakkaset. Emme sorru sortamalla… jne.
Muistatkos, mistä laulusta tämä on 😉
Ilmoita asiaton viesti
Karjalaisten laulu. Googlasin 🙂
Ilmoita asiaton viesti
Armeijalta ja sotilaskotiyhdistykseltä saadulla reseptillä keitto tehdään aina. Eli 30 kg kuivaherneitä, jotka liotetaan 24 tuntia ennen keittämisen aloittamista. Sitten 20 kg ruskistettua jauhelihaa, 10 kg palvilihakuutioita, 5 kg pilkottua sipulia,48 palaa lihaliemikuutioita, suolaa, meiramia 5-8 pussia ja tietysti vettä. Aina yleensä tehdään täysi tykki eli 200 litraa, josta tulee 600-650 annosta. Lisäksi kukin saa panna itse tarjolla olevaa sinappia oman makunsa mukaan. Kiitos reseptistä – Pekka Kataja.
Ilmoita asiaton viesti
Noin voi käydä, jos rokkaa jatketaan vedellä sen ollessa loppumassa.
Tässä keitossa lusikka seisoi.
Ilmoita asiaton viesti
Mitä ! Eikö teillä lisätty muonaan bromia ? 🙂 Meillä lisättiin ja vihdoinkin se on ruvennut vaikuttamaan.
Ilmoita asiaton viesti
”Jarru on kuvitteellinen sukupuoliviettiä vaimentava aine, jota varusmiesperinteen mukaan lisätään armeijan tarjoamaan ruokaan varusmiesten levottomuuden vähentämiseksi. Näin ei todellisuudessa ainakaan Suomen puolustusvoimissa toimita. ”Jarruksi” epäiltiin sota-aikaan bromia, jota käytettiin lääkkeenä.” Wikipedia.
Nyt on vastalääke Sildenafil 🙂
Ilmoita asiaton viesti
Hyvät legendat kestävät hyvin aikaa.
Ilmoita asiaton viesti
Meillä kiisselin kanssa sai sellaista valkoista töhnää ( vaniljakastike ? ) se oli tykki – ja hevosmiesten virallisen tietotoimiston vahvistama bromin lähde. Siksi kastiketta jäi aina, mutta kiisseli meni kaupaksi.
Ilmoita asiaton viesti
Olen nähnyt aikoinaan Pahvi-Saulin ja muistan nähneeni kuvissa jopa Pahvi-Raimon (Ilaskivi). Ko.pahvikuvat olivat menestyjä -porvarien, vaikka Ilaskivestä ei koskaan presidenttiä tullutkaan, mutta Pahvi-Halla-aho ei jotenkin vastannut mielikuvaa ”rehvakkaan oikeistolaisesta roti-puolueesta…?”
– Ehkä sekin ”enteilee” ja kuvaa korkeintaan pronssisijaa…?
Ilmoita asiaton viesti