Pesukarhujahti – vastine Vilhelm Junnila

Vilhelm Junnila – kuva kotisivulta.

Kansanedustaja Vilhelm Junnila erosi kesäkuun lopussa elinkeinoministerin tehtävästä lyhyen absurdeihin mittasuhteisiin kasvaneen mediavyörytyksen päätteeksi – omasta päätöksestään, sillä eduskunnassa Junnilalle äänestettiin luottamusta. Junnila on nyt julkaissut kotisivullaan laajan ja perusteellisen vastineen häntä kohtaan mediassa esitettyihin väitteisiin ja syytöksiin.

Junnila toteaa, että on erityisen turhauttavaa, kun käsitykseni mukaan epäeettisesti, viitataan ”fasistisiin” puheisiin, vaikka tällaisia ei todellisuudessa ole edes olemassa. Yhtenä kaikkein vakavimpana lieveilmiönä hän pitää käytäntöä, jossa toista osapuolta tulkitaan sekä yksipuolisesti että pahantahtoisesti.

Tässä kotisivullaan olevassa kirjoituksessa Junnila käy läpi lukuisan määrän asioita, joiden perusteella on tehty tyystin uudenlaisia tulkintoja jo aiemmin julkisuudessa olleista asioista, että erittäin vanhoista asioista, Tulkinnat on mitä ilmeisimmin tehty vahingoittamistarkoituksessa. Pesukarhu symboloi sitä jahdin mielettömyyttä, joka häneen on kohdistettu – hän kirjoittaa.

Tutustu ja pohdi oliko kaikki edes kohtuullista. Minusta ei.

 

 

jarmonahkamaki
Perussuomalaiset Jyväskylä

Jyväskylän seudun Perussuomalaisten ex-puheenjohtaja. Kuljetusteknikko, jonka logistiikkainsinööri opinnot jäivät kesken. Työkokemusta monipuolisesti auto- ja kuljetusalalta. Harrastuksena autoilu, video- ja valokuvaus. Kotisivut: https://jarmo-nahkamaki.webnode.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu