Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Blogien lukukertoja näyttävä ominaisuus on poistettu käytöstä korjauksen ajaksi. Pahoittelemme häiriötä.

Razmyarin tiukka linjaus käännytyslaista hämmentää demareissakin

Joidenkin Sdp-päättäjien mielestä varapuheenjohtaja Nasima Razmyarin ei ollut sopivaa ottaa julkisuudessa tiukkaa kantaa ”käännytyslaista”, puoluelähteistä kerrotaan.

Razmyar sanoi HS:n haastattelussa, ettei voi tähän mennessä saamiensa tietojen perusteella äänestää hallituksen ”kkäännytslain” puolesta.

Joidenkin Sdp-päättäjien mielestä puolueen varapuheenjohtajan ei ole sopivaa antaa näin tiukkoja lausuntoja asiasta, josta puolue tai eduskuntaryhmä eivät ole vielä muodostaneet kantaa.

HALLITUS esitteli viime viikolla ehdotuksensa laiksi, jonka perusteella turvapaikanhakijoiden maahantulo voitaisiin estää ja hakemusten vastaanottamista rajoittaa merkittävästi.

Laki mahdollistaisi sen, että rajalla toimiva viranomainen saisi käännyttää turvapaikanhakijan jo rajalla tai sen läheisyydessä. Tarkoituksena on torjua Venäjän hybridivaikuttamista itärajalla.

Asiasta kertoo Helsingin Sanomat.

Lain hyväksymiseen vaaditaan 5/6 enemmistö eduskunnassa ja näin ollen demarit voisivat estää sen läpimenon.

Se olisi edesvastuutonta ja jopa poikkeuksellista kapuloiden rattaisiin lyömistä turvallisuuspolitiikassa.

Lindtman oli haastattelussa hämmentyneen oloinen, mutta ei lähtenyt oikomaan Raxmyarin sanomia.

RKP myös on jättänyt kantansa avoimeksi lain hyväksymisen osalta vaikka Orpo sanoi sen lähteen yksimielisenä lausuntokierrokselle.

Onko demareilla pelin paikka ja saada myönnytyksiä vastineeksi lain hyväksymiselle?

Se olisi irvokasta ja vastuutonta irtiottoa.

 

jarmonahkamaki
Perussuomalaiset Jyväskylä

Jyväskylän seudun Perussuomalaisten ex-puheenjohtaja. Kuljetusteknikko, jonka logistiikkainsinööri opinnot jäivät kesken. Työkokemusta monipuolisesti auto- ja kuljetusalalta. Harrastuksena autoilu, video- ja valokuvaus. Kotisivut: https://jarmo-nahkamaki.webnode.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (11)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. Kommentti piilotettu
 2. TimoKohvakka
  Timo Kohvakka #4103602

  ”Mohammed Daud Razmyar on afganistanilainen kommunistipoliitikko ja diplomaatti, joka asuu nykyään maanpaossa Suomessa.”

  Kommunistisympatiat ovat jääneet verenperintönä elämään monessa suvussa ja jatkavat Suomelle vihamielistä politiittista vaikuttamista tyttären kautta Razmyarin perheessä.

  Ilmoita asiaton viesti

  • jpvuorela
   Vastaus kommenttiin: #4103602

   Poliittisesta ”verenperinnöstä” puhuminen on hiukan vähentynyt vuoden 1945 jälkeen. Joku sellaiseen vielä uskova voisi tietysti selittää vaikka Martti Koskenniemen näkemyksiä sillä, että hän on Veikko Anteron pojanpoika, joka kuului kokoomukseen vuoteen 1975 asti.

   Ilmoita asiaton viesti

 3. jpvuorela

  ”Jotkut demaripäättäjät”, ”eräät puoluelähteet” ja sen sellaiset mainitaan lehtijutuissa.

  Nimellään esiintyvä Antti Lindtman on vain todennut, ettei eduskuntaryhmällä tai puolueella ole vielä kantaa lakiesitykseen ennen perustuslakivaliokunnan käsittelyä.

  Razmyarilla on vankasti perusteltu näkemys siitä, että hallituksen itsensä ihmisoikeussopimusten vastaiseksi toteamaa esitystä on hankala kannattaa.

  Ilmoita asiaton viesti

  • LauriKiiski
   Lauri Kiiski #4103674
   Vastaus kommenttiin: #4103611

   Razmyaer on topakasti aivan väärässä punalaseineen, kuten on Vuorelakin aina ja joka paikassa.

   Razmyaer haluaa näköjään FSB: n jatkeena toteuttaa omaa agendaansa Putinin hallinnon leninismin hyödyllisenä idioottina, kuten Vuorelakin.🤣

   Ilmoita asiaton viesti

  • maxjussila
   Max Jussila #4103770
   Vastaus kommenttiin: #4103611

   No, kommunistin tytär vastustaa lakia, selvä. Kertoo olevansa sosialidemokraatti.

   Hän voisi kysyä isältään, miten venäläiset kohtelivat afgaaneja.

   Ja joku vanhempi suomalainen, joka jopa muistaa jotakin yli kolmenkymmenen vuoden takaa, voisi valottaa Razmyaria siitä, että Geneven sopimusta (Suomi liittyi 1968) rikottiin Suomessa koko ”neuvostoajan”.

   En lainkaan voi käsittää honkasaloja, steininejä, razmyareita, jne.

   Kv. sopimusten rikkominen ei aikaisemmin, vain muutama vuosikymmen sitten, herättänyt maailmalla yhtään minkäänlaista varsinaista reaktiota. Vasemmisto toki kitisee nykyään kaikesta.

   Vielä huvittavampaa on, että anno dazumal ihmisiä, jotka halusivat kunnioittaa vapauksia ja ihmisoikeuksia leimattiin neuvostovastaisiksi juuri näitten ”edistyksellisten vasemmistolaisten” toimesta. Moni vapauksien puolesta puhuja kärsi leimaamisesta hyvinkin paljon.

   Nythän nämä ihmisoikeustaistelijat katsovat olevansa ”konservatiiveja”. Jos he olisivat konservatiiveja, he kannattaisivat rajalla käännyttämistä.

   P.S. En käynyt koulussa lukion viimeisenä kahtena vuotena kuin kokeissa taistolaiskusipäitten takia. Ei niitä jaksanut vetää joka päivä turpaan, lukion todistuksen käytösnumerokin on 8. Mutta ällän paperit kirjoitin.

   Ilmoita asiaton viesti

 4. Matti Kouri
  Matti Kouri #4103811

  Ei minulla mitään merkittävää, mutta haluaisin kysyä, että onko tulijoiden tausta helpompi selvittää virallisilla rajanylityspaikoilla vaiko pitkin Suomen metsiä tapahtuvilla korpiseuduilla?

  Kun tähän saa vastauksen, voi lähteä selvittelemään jatkotoimenpiteitä.

  Ilmoita asiaton viesti

 5. PerttiRampanen
  Pertti Rampanen #4104281

  RKP:n kannattajat ovat niin kaukana itärajalta, että näille on tämänpäiväinen rajakansan turvattomuuden tunne tuntematonta.
  On tuo Henrikssonin poppoo melkoinen riippakivi hallituksessa!

  Ilmoita asiaton viesti