Rikos ei kannata – Jyväskylän Pupuhuhdasta takavarikoitu miljoonalasti huumeita ja 12 pidätettynä

Poliisi on tehnyt mittavan huumausainetakavarikon Jyväskylässä. Keskusrikospoliisi kertoo takavarikoineensa järjestäytyneenä rikollisryhmänä pitämänsä Outlaws MC:n hallusta 76,6 kg amfetamiinia, 7 kg marihuanaa ja 15 kg kokaiinia. Lisäksi jutun tutkinnassa poliisi takavarikoi yli 190 000 euroa käteistä rahaa.

– Takavarikoidun amfetamiinin ja kokaiinin määrät ovat poikkeuksellisen suuria. Jos takavarikoitu amfetamiini olisi päätynyt levitykseen kilon erissä, koko kokonaisuuden rikoshyöty on ollut 1,9 miljoonaa euroa. Todellinen katukauppa-arvo tietenkin paljon suurempi, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Heinonen arvioi.

Pääosa aineista takavarikoitiin joulukuussa Jyväskylässä sijaitsevasta kerrostalousasunnosta, joka sijaitsee Keskisuomalaisen tietojen mukaan Pupuhuhdassa. Tutkinnanjohtaja ei ota kantaa asunnon tarkempaan sijaintiin, mutta hänen mukaansa kyseinen kerrostaloasunto oli vuokrattu Outlaws MC:n toimesta.

Jutussa on noin kaksikymmentä epäiltyä, joista kaksitoista on ollut esitutkinnan aikana vangittuna. Suomalaisten lisäksi epäiltyihin kuuluu Iso-Britannian, Ruotsin, Viron, Yhdysvaltojen ja Unkarin kansalaisia. Epäillyistä seitsemän on edelleen vangittuna. Heistä neljä 1970-luvulla syntynyttä miestä kuuluu poliisin mukaan kerhon Jyväskylän osastoihin.

Keskisuomalainen.

Rikos on poikkeuksellisen röyhkeä ja määrät suuria.

Tästä tulee varmasti kymmenen vuoden kakku päätekijöille.

Kuten yleensä samat dealerit myyvät molempia; marihuanaa ja kovempia huumeita.

Ensin asiakas koukutetaan kannabiksella ja sitten, kun kicksejä ei enää saa tarpeeksi myydään kovempia huumeita.

Porttiteoria toimii.

jarmonahkamaki
Perussuomalaiset Jyväskylä

Jyväskylän seudun Perussuomalaisten ex-puheenjohtaja. Kuljetusteknikko, jonka logistiikkainsinööri opinnot jäivät kesken. Työkokemusta monipuolisesti auto- ja kuljetusalalta. Harrastuksena autoilu, video- ja valokuvaus. Kotisivut: https://jarmo-nahkamaki.webnode.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu