Rivijäsenen ajatuksia Perussuomalaisten puoluekokouksesta Tampereella

Jussi Halla-aho tulossa kokoukseen lauantaina kuvattuna aulassa.

 

Puheenjohtajavalinnat olivat odotettuja ja entiset jatkaa. Arto Luukkasen putoaminen jatkokaudelta ei sen sijaan. Se oli yllätys minulle. Harri Vuorenpää on pelaamaton kortti. Kaikkea hyvää hänelle puoluesihteerin tehtävässä.

Tänään valittiin presidenttiehdokas. Siitä ei ole epäilystä, että Jussi Halla-ahosta tulee hyvä ehdokas.

Puoluekokous yhtenäisti kentän rivejä. Henki on hyvä ja hurmos kova. Meillä on liike ja aate Suomen parhaaksi. Riikka Purralla on jäsenistön täysi tuki.

Kaiken kaikkiaan mm. karjalanpaisti maistui ja sitä oli riittävästi. Lonkero maksoi 8,90€ ja kahvi 3,50€. Virvokkeet ei siis kuuluneet hintaan paitsi lounaskahvi.

Illanvietossa soi mm. Syntisten Pöytä ja jytä muutenkin lujaa. Meillä on erittäin paljon nuoria ja nuoria naisia. Puolueen tulevaisuus on turvattu.

On erikseen mainittava, että sain tavata järjestöjyrät Matti Putkosen ja Ossi Sandvikin sekä ex-kansanedustaja Toimi Kankaanniemen, jonka puolue palkitsi viirillä. Toivotin heille hyviä eläkepäiviä.

Kiitos myös lukuisille ministereille ja kansanedustajille puhehetkistä sekä kaikille kaltaisilleni rivipersuille antoisista keskusteluista.

Meissä on voimaa!

Jk. Pekka Roponen – Lenin -museossa en ehtinyt käymään, mutta Ilveksen aamupalalla oli mustaa makkaraa.

 

Riikka Purra ja minä. Puheenjohtajalla on aina aikaa selfien ottamiseen.

jarmonahkamaki
Perussuomalaiset Jyväskylä

Jyväskylän seudun Perussuomalaisten ex-puheenjohtaja. Kuljetusteknikko, jonka logistiikkainsinööri opinnot jäivät kesken. Työkokemusta monipuolisesti auto- ja kuljetusalalta. Harrastuksena autoilu, video- ja valokuvaus. Kotisivut: https://jarmo-nahkamaki.webnode.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu