Ruotsin turvallisuustilanteesta – Britannialta matkustusvaroitus

Ruotsin lippu. Kuvituskuva.

Britannian mukaan terroristit pyrkivät erittäin todennäköisesti iskemään Ruotsissa. Ruotsissa oleilevia kannustetaan pysymään tarkkaavaisina julkisilla paikoilla.

Myös Yhdysvaltojen ulkoministeriö on muuttanut matkustustiedotettaan kohonneen terrorismiuhan vuoksi.

Ruotsin kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Henrik Landerholmin mukaan heikentynyt turvallisuustilanne on seurausta Koraanin poltoista.

Tämähän on vain yksi syy.  Suomen Ulkoministeriö sivulla kerrotaan, että jengirikollisuudesta ja -väkivallasta johtuvat yhteenotot ja ampumiset saattavat pahimmillaan aiheuttaa vaaratilanteita myös matkailijoille erityisesti Tukholman, Göteborgin ja Malmön alueilla.

Suomi ei ole muuttanut matkustustiedotettaan vaan todennut tilanteen pysyneen normaalina. Tämä on siis uutta normaalia – Suomi ei reagoi mitenkään eikä tunnusta tosiasioita.

Tätä emme halua Suomeen, eivät Perussuomalaiset ainakaan. Ruotsin kriisiytyminen on osoitus hallitsemattomasta maahanmuutosta. Ruotsi ei ole ollut isäntä enää pitkään aikaan omassa maassaan.

Minä ainakin haluan Impivaaran takaisin ja elää lintukodossa toisin kuin Ruotsi. Punavihreät ja kepu haluavat tätä ”ihanuutta”, jota Ruotsi nyt saa kokea. Sitä saa mitä tilaa.

Viitteet: Ulkoministeriö  Uusi Suomi MTV-uutiset

 

 

jarmonahkamaki
Perussuomalaiset Jyväskylä

Jyväskylän seudun Perussuomalaisten ex-puheenjohtaja. Kuljetusteknikko, jonka logistiikkainsinööri opinnot jäivät kesken. Työkokemusta monipuolisesti auto- ja kuljetusalalta. Harrastuksena autoilu, video- ja valokuvaus. Kotisivut: https://jarmo-nahkamaki.webnode.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu