Sain kirjoituskieltoa 24 tuntia Keskisuomalaiseen – STT:n moderointi on pakaralihaksesta

Sähköpostini päätoimittajalle ja uutispäällikölle.

Otin kantaa Sanomalehti Keskisuomalaisen mielipidekirjoitukseen, jossa vaadittiin auttamaan Al-Holin lapsia tuomalla heidät Suomeen. Tilannehan on umpikujassa, koska nämä naiset ovat kieltäytyneet yhteistyöstä suomalaisten viranomaisten kanssa.

Kommenttini oli, jonka lähetin 3-4 kertaa, että Isis vaimot tulee tuomita terrorismilain perusteella terrorismista. Tätä kommenttiani ei hyväksytty, joten tästä tuskastuneena kysyin, että lopetanko lehden tilauksen vaikka maksaan siitä 474 euroa vuodessa.

Tästä pamahti bannia 24 tuntia, josta tuli sähköposti ylläpidolta.

”Informoin” tyytymättömyydestäni lehden päätoimittajaa ja uutispäällikköä heti aiheesta, josta kuvakaappaus alussa. Olihan tämä typerää minulta, mutta tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun kommentit jumiutuu moderaattorin pöydälle. ”Siellä se persu taas ulisee” olikin varmaan sähköpostin saajien reaktio…

Kuitenkin minusta lehden kirjoituksen kommentin evääminen sillä perusteella, että se ei vastaa moderaattorin tai lehden maailmankatsomusta on sensurointia. Ylilyönnit ym. asiattomuudet pitää tietenkin kitkeä. En kokenut rikkoneeni mitään kommentointiin liitettyjä sääntöjä.

Moderoinnista vastaa STT, joka moderoi myös Helsingin Sanomia ja Ilta-Sanomia.

 

 

jarmonahkamaki
Perussuomalaiset Jyväskylä

Jyväskylän seudun Perussuomalaisten ex-puheenjohtaja. Kuljetusteknikko, jonka logistiikkainsinööri opinnot jäivät kesken. Työkokemusta monipuolisesti auto- ja kuljetusalalta. Harrastuksena autoilu, video- ja valokuvaus. Kotisivut: https://jarmo-nahkamaki.webnode.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu