Tulevaisuus ei kuulu globalisteille, se kuuluu patriooteille

Tulevaisuus ei kuulu globalisteille, se kuuluu patriooteille – Trump YK:ssa

”Trumpin mukaan tulevaisuus ei kuulu globalisteille vaan patriooteille. Hän kehotti maailman maita kääntymään oman kansansa etujen puoleen ja hylkäämään globalisaation.

Hän kertoi, että Yhdysvallat aikoo tehdä uuden kauppasopimuksen Japanin kanssa keskiviikkona. Trump kertoi myös odottavansa uutta kumpaakin hyödyttävää kauppasopimusta EU:n jättävän Britannian kanssa. Trumpin mukaan uudesta sopimuksesta tulee ”upea”.

Myös Maailman kauppajärjestö WTO:n tulisi Trumpin mukaan muuttua.

Trump arvosteli Kiinan taloudellista toimintaa, mutta toivoi, että Yhdysvallat ja Kiina saavat aikaan sopimuksen, joka lopettaa erimielisyydet.”

Lähde: Yle

Presidentti Niinistökin joutui nyökkäämään ja sanoi ymmärtävänsä Trumpin lähtökohdat.

On kuitenkin kovin haastavaa saada aikaan kauppasopimuksia, sillä molemmilla sopijoilla on tavoitteensa. Win-win tilanteeseen harvoin päästään.

Trump kuitenkin edeltäjistään poiketen ajaa avoimesti Yhdysvaltain etuja. Kansansa johtajana häneltä jopa odotetaan sitä. Kunpa Suomenkin johtajat oivaltaisivat saman; oma maa ensin.

jarmonahkamaki

Jyväskylän seudun Perussuomalaisten puheenjohtaja. Harrastuksena autoilu, video- ja valokuvaus. Kotisivut: http://www.elisanet.fi/jarmo.nahkamaki/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu