Tulevaisuus ei kuulu globalisteille, se kuuluu patriooteille
Tulevaisuus ei kuulu globalisteille, se kuuluu patriooteille – Trump YK:ssa
”Trumpin mukaan tulevaisuus ei kuulu globalisteille vaan patriooteille. Hän kehotti maailman maita kääntymään oman kansansa etujen puoleen ja hylkäämään globalisaation.
Hän kertoi, että Yhdysvallat aikoo tehdä uuden kauppasopimuksen Japanin kanssa keskiviikkona. Trump kertoi myös odottavansa uutta kumpaakin hyödyttävää kauppasopimusta EU:n jättävän Britannian kanssa. Trumpin mukaan uudesta sopimuksesta tulee ”upea”.
Myös Maailman kauppajärjestö WTO:n tulisi Trumpin mukaan muuttua.
Trump arvosteli Kiinan taloudellista toimintaa, mutta toivoi, että Yhdysvallat ja Kiina saavat aikaan sopimuksen, joka lopettaa erimielisyydet.”
Lähde: Yle
Presidentti Niinistökin joutui nyökkäämään ja sanoi ymmärtävänsä Trumpin lähtökohdat.
On kuitenkin kovin haastavaa saada aikaan kauppasopimuksia, sillä molemmilla sopijoilla on tavoitteensa. Win-win tilanteeseen harvoin päästään.
Trump kuitenkin edeltäjistään poiketen ajaa avoimesti Yhdysvaltain etuja. Kansansa johtajana häneltä jopa odotetaan sitä. Kunpa Suomenkin johtajat oivaltaisivat saman; oma maa ensin.
Se on nyt otettava lakki kauniisti kouraan ja katottava miten tälle patruunalle käy, eikun patriootille.
” Tutkinta Trumpin mahdollisesta virkasyytteestä käynnistymässä – demokraateilta odotetaan virallista ilmoitusta ensi yönä”
Sano IS.
Ilmoita asiaton viesti
Globalisteilla (demokraatit + Soros * Bildenberg + ns. eliitti) on kova hätä.
Trump saattaisi voittaa seuraavat(kin) presidentin vaalit kansan eli patrioottien avulla… heh.
Ilmoita asiaton viesti
Soros mainittu 😂
Ilmoita asiaton viesti
Entä jos on osuvasuuntainen viittaus, vaikka tiivistymää on turhana.
Ilmoita asiaton viesti
Tämä Trumpin asettaminen syytteeseen virkarikoksesta on ensinnäkin paljon pienempi vakavuusasteeltaan (0.5 pistettä) kuin Nixonin (5 pistettä) tai Clintonin (3 pistettä). Toisekseen, kyseessä voi olla Trumpin tiimin vaalitaktinen veto: roilautetaan äkäistä puudelia (tai tässä tapauksessa aasia) vielä yksi kierros ympäri hihnassaan, niin se ei pääse vakavammin puremaan hampaillaan sellaiseen paikkaan (äänestäjien todelliset tarpeet), missä se tekisi kipeää.
Demokraatit ovat olleet sekavassa mielentilassa aiempien syyteponnistelujen jälkeen, ja tällä kertaa Pelosin oli kertakaikkisen pakko antautua puoluemassan vaatimuksiin. Ukrainalaiset ovat jo useaan kertaan otttaneet yhteyttä USA:n viranomaisiin Bidenien tekemisistä, mutta virkakoneisto ei ollut halukas toimenpiteisiin. Syynä voi olla ylimmän johdon (Valkoinen talo) taktikointi: roskia haluttiin pitää maton alla kunnes vaalien alla (juuri nyt) niille on sopivaa käyttöä.
Luulen, että republikaaneilla on täysi valmius paljastaa Bidengaten yksityiskohtia sitä mukaa, kun syytefarssi edistyy. Sopivasti orkestroituna draamassa on voittavat ainekset republikaanien vaalikeittoon.
Ilmoita asiaton viesti
Joskus valta, ja sen käyttö on ongelma.
Trump voi olla mitä liekkin. Silti vaikuttaa siltä, että tässä haetaan vain syytä, miten katkaista Trumpin touhut.
Jos Trump on outo, niin on touhut samassa mitassa, kun odotus voisi olla asiallista, edes jotakuta tahoa kohtaan, jos Trump ei kerran ole kykenevä tällaiseen.
Ilmoita asiaton viesti
Globalisaatiolla ei tosiaan mene hyvin. Kyseessä on syklinen, itsensä tuhoava prosessi. Koska kansojen joukkoon syntyy voittajia ja häviäjiä, hyötyjiä ja riistettyjä (esim. Saksa ja Kreikka), riistettyjen putoaminen kulutusketjusta vaikutta vähitelleen kysyntään. Samalla talousalueet köyhtyvät. Huipputeknologian alalla ilmiö on helppo havaita: paikkakunnalta katoavat konepajat ja osaaminen, jota tarvitaan upotettujen gadgettien kehyksiksien tekoon. Osaamisalue toisensa jälkeen katoaa ja synergiaedut pienenevät. Kun teknologiaa kehitetään, on tärkeää, että elävää osaamista on.
Kyse ei ole pelkästään teknologian vanhentumisesta (esim. hehkulamppu). Talous köyhtyy, on pakko keskittyä ja haurastaa oma yhteiskunta. Globalisaatio on kuin tehovilejlyä (monoculture), joka johtaa hivenainekaton, maaperän väsymiseen, kasvitauteihin ja sijoitusriskeihin.
Talous on kulttuurin käyttövoima, ei toisinpäin. Jos pidämme taloutta ykkösenä, valjastamme rattaat hevosen eteen ja joudumme tekemään peräjärkisiä tekoja, esim. tuomaan maahan ihmisiä, että talous voisi kasvaa jne.
Ilmoita asiaton viesti
Ei globalisaatio ole tavallisen kansalaisen etu. Globalisaatio palvelee vain suursijoittajien etuja ja suuryrityksiä. Olen tuon kehityksen nähnyt kymmenissä maissa ympäri maailmaa työssäni.
Suomalainen lapsellinen liberaali globalisti luulee asioiden olevan toisin, koska hän ei oikeasti tiedä eikä ole itse kokenut globalisaation aiheuttamia tuhoja. Hän näkee vain kaupan hyllyssä paljon halpoja tavaroita ja yhtä pöljä vaimonsa halpoja vaatteita, joita hän ostaa kaapit täyteen.
Niiden todellinen hinta on aivan muualla kuin tuotteen hintalapussa.
Ilmoita asiaton viesti
Globaalisaatio voi olla hyvä, mutta vastuullinen sellainen, tuskin on ihan nopeasti realismia. Esim EUssa voi olla hyvää tarkoitusta, vaikka tuskin riittää. Maltilla rakentelu, ilman että on ketään vastaan, on näissä laajuuksissa outo ilmiö. Sitä myös pilkataan.
Ilmoita asiaton viesti
Olet niin uskomattoman tietävä! Varmaan sen takia, että itse kuulut aatelisiin. Ehkä juuri sen takia haluaisit, että sinun tapaisesi olisivat ne ainoat, jotka saisivat päättää asioista.
Juha-krati, todellinen demokratian kannattaja!
Onko sinulle muuten aivosoluja ollenkaan? Ei se aatelisuus osoita mitään. Olen pahoillani puolestasi 🙁
Ilmoita asiaton viesti
Hyvin kirjoitettu, Paavo.
Systeemisiä käyttäytymistapoja. Kunpa poliitikot lukisivat sen.
Ilmoita asiaton viesti
Senilli rasisti lausuu joka toinen päivä jotain, ja joka toinen päivä jotain muuta.
Persuille sopiva esikuva 🙂
Täysin samaa tasoa älyllisesti
Ilmoita asiaton viesti
Huomenta Petteri.
Hetken jo luulin, että kirjoitit itsestäsi… mutta petyin 🙂
Yllätä joskus?
Ilmoita asiaton viesti
Jotkut sentään lausuu edes jotain. Jotkut vaan räpättää eikää!
Ilmoita asiaton viesti
Demokraateilla on hätä Bidenien hämäräbisnesten selvityksestä Ukrainassa Obaman aikana. Miksiköhän ? Bidenien epämääräisistä tekemisistä Ukrainassa on huhuttu jo vuosien ajan, joten olisihan tuo hyvä selvittää, ennen kun vanhaha papparainen Biden asettuu ehdolle tämän vakavammin.
Ilmoita asiaton viesti
Kun Donald Trumpin lähipiirin mahdollisista epämääräisyyksistä huhuttiin niin koko valtamedia ja demokraatit hurrasivat ja olivat teilaamassa presidenttiä.
Nyt kun Bidenin epämääräisyyksistä huhutaan niin valtamedia ja demokraatit tekevät kaikkensa tulpatakseen kaiken tiedon ja suojellakseen Bidenia.
Ja pahinta kaikessa on että kansa hurraa kuorossa niin kuin se on opetettu.
Mitään kriittisyyttä ei esiinny demokraatteja kohtaan.
Ilmoita asiaton viesti
Eli mielestäsi Trumpilla on oikeus toimiinsa, jos noin on tapahtunut?
Mielestäsi presidentti voi painostaa, jotta kilpailijat saataisiin pulaan.
Sellainen oikeuskäsitys sinulla siis.
Onneksi Trump on ”rehellisesti” toiminut koko liikemiesuransa, ja hänen verotustietonsa ovat kaikkien saatavissa 🙂
Ilmoita asiaton viesti
Amerikassa tulo- ja verotiedot eivät ole julkisia. Se johtuu amerikkalaisten yksityisyyden suojasta. Ansiot ja omaisuudet eivät ole sometavaraa.
Jenkki sanoo ” It is none of your business”.
Ilmoita asiaton viesti
Yhteisestä ei välitetä, eikä kyseessä ole edes kommunismi. Ookoo.
Ilmoita asiaton viesti
Nuo verotiedot eivät ole USA:ssa julkisia. Eivät siis kenekään verotiedot.
Ilmoita asiaton viesti
Kyllä, jos on toiminut rikollisesti, tulee se paljastaa jos vain pystyy.
Ja jos olen oikein ymmärtänyt tässä ei ole edes kysymys ”kilpailijasta” vaan hänen pojastaan?
Mutta, kuten olen kirjoittanut, jotkut ovat valmiita käyttämään kuinka likaisia keinoja tahansa mitättöidäkseen rahellisten, demokraattisten vaalien tulokset.
Ilmoita asiaton viesti
Eihän tässä pitäisi olla mitään ongelmaa. Jos Biden on toiminut päivänvalon kestävällä tavalla, niin ei kai silloin demokraateillakaan luulisi olevan mitään syytä vetää herneitä nenäänsä Trumpin kyselyistä. Demokraattien reagointi viittaa ikäviin asioihin. Mahtavatko liittyä Maidanin kähinöihin. Sepä olisikin ikävämpi juttu, jos sellaista paljastuu.
Ilmoita asiaton viesti
Totta ihmeessä on ongelma. Demokraatit saattavat vielä asettaa tuon seniilin ukkelin ehdokkaakseen. Mitenkäs vanha se Trump olisikaan mahdollisen toisen virkakautensa lopussa? Ai pari vuotta vanhempi, kuin Trump nyt.
Ilmoita asiaton viesti
Siis pari vuotta vanhempi kuin Biden, luonnollisesti.
Ilmoita asiaton viesti
Kun demokraatit eivät onnistuneet vaaleissa voittamaan Trumpia, nyt yritetään kaikkia mahdollisia keinoja kukistaa istuva presidentti.
Onko se demokratian, demokraattisen presidentin valinnan kunnioittamista?
Mutta ”Liberaali demokratia” onkin kuin kulta aikojen Neuvostoliiton ”Suvereeni Demokratia”. Eliitti tietää (omasta mielestään) kansaa paremmin.
Ilmoita asiaton viesti
Näyttäisi liberaali demokratia olevan käsitteenä hakusessa. Vaikkapa Wikipedia antaa hyvän peruskäsityksen:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Liberaali_demokratia
p.s. Trumpin kohdallahan ei ole kyse demokraattisen, vaan republikaanisen presidentin valinnasta.
Ilmoita asiaton viesti
Demokratian yksi peruselementeistä on se että kun on jokin asia päätetty demokraattisessa järjestyksessä tai joku valittu johonkin tehtävään demokraattisissa, vapaissa vaaleissa niin sen jälkeen koko yhteisö toimii päätetyn asian toteuttamiseksi tai valitun henkilön tukena.
Nyt kun demokraatit eli ”liberaalit”, käytännössä tämän päivän sosialistit, eivät ole saaneet tahtoaan perille demokraattisin keinoin, he pyrkivät kaikin mahdollisin keinoin muuttamaan tehtyjä päätöksiä ja valintoja.
Mitkään keinot, olivat ne kuinka likaisia tahansa, eivät jää käyttämättä.
Tällaisesta seuraa myös se että kansakunta jakaantuu entistä tiukemmin eri leireihin.
Ilmoita asiaton viesti
”Kunpa Suomenkin johtajat oivaltaisivat saman; oma maa ensin.”
Oman maan etua ei parhaiten ajeta omaa napaa tuijottamalla. Sitäpaitsi patriotismin ja itsekkyyden lisääntyminen kirpaisee ensin Suomen kaltaisia pieniä maita.
Ilmoita asiaton viesti
Niin ettäkö pienten maitten vain pitäisi kiltisti kävellä laput silmillä sinne minne EU-isooset Saksa ja Ranska käskevät?
Rehellisest: Keiden etua uskot Saksan ja Ranskan ajavan?
Ilmoita asiaton viesti
Paremmin me voidaan EU-isoisiin vaikuttaa EU:n jäsenenä kuin sen ulkopuolelta. En todellakaan kaipaa niitä aikoja takaisin, kun emme kuuluneet EU:hun, vaikka silloin mukamas päätimme kaikesta itse.
Ilmoita asiaton viesti
Silloin Suomen asioista päätettiin Moskovassa. Niin kävisi taas, jos Suomi ei olisi EU:ssa. Siksipä jotkut niin tunteella EU:ta vastustavat.
Ilmoita asiaton viesti
EU ei ole tuonut mukanaan mitään erityistä hyvää Suomelle. Ennen EUta saimme vapaasti matkustaa, opiskella, tehdä töitä, asua ja perustaa yrityksiä kaikkialla alueella. Tiedän, koska itse tein näitä kaikkia ennen EUta.
Voin vakuuttaa, että me entiset suomalaiset emme päätä yhtään mitään EUssa, emme edes omaa lainsäädäntöämme pääosiltaan.
Mutta jos uskomme asiamme muiden hoitoon niin käyhän sekin. Asiat menevät sitten muiden pään mukaan.
Ystäväni suomenruotsalainen aatelinen sanoi aikanaan, että hänen piireissään suomalaisia pidetään orjakansana, joka mutisee ensin vastaan mutta tekee aina lopulta mitä käsketään. Osuva kuvaus tuo.
Ilmoita asiaton viesti
Minä muistan ajan, kun harjoitimme tuontitoimintaa kaukaisesta Saksasta. UPS kyllä jo silloin kuljetti tavaran päivässä Saksasta Helsinkiin tullipostiin, siitä sitten kesti kaksi viikkoa ennenkuin se oli saatavana tullattuna Espoossa. Kaupasta ei saanut sellaista ylellisyystuotetta kuin durumvehnäpasta. Makaroonia sai, joka oli tehty suomalaisesta pullavehnästä ja hajosi keitettäessä liisteriksi. Koulussa sai arvostella USA:ta, Neuvostoliittoa ei. Mutta ah, olimmepa ’itsenäisiä’.
Ilmoita asiaton viesti
Juha-krati, sinä et ole tuonut yhtään mitään hyvää kenellekään. Ainoastaan valitusta. Et edes pysty pystymään totuudessa.
Viimeinen koski väittämääsi suomenruotsalaisesta aatelisesta. Eihän Suomessa ole edes aatelisia – kai sen tiedät :-). Eli pitikö hän sinua orjana vai kuulutko itse aatelisiin?
Noh, ehkä hän piti sinua vain heikkolahjaisena henkilönä, josta ei tarvitse välittää paljon paskaakaan. Eihän siihen kylläkään tarvita mitään muuta kuin järkeä.
Suoraan sanottuna et taida tuntea yhtäkään suomenruotsalaista.
Ilmoita asiaton viesti
On äärimmäisen lyhytnäköistä ja ajattelematonta asettaa globalisaatio ja patriotismi vastakkain. Vaikka miten päin tulkittaisiin, elämme jokatapauksessa globaalissa maailmassa, joka koskee jokaista joka tällä planeetalla elää, -oli sitten kysymys taloudesta, teknologisesta kehityksestä tai ilmastosta.
Ilmoita asiaton viesti
Sellainen huomio sanavalinnoista, että Trump puhui globalismista, ei globalisaatiosta. Sama kommentti Max Stenbäckin kommenttiin #3038095.
Tässä mielessä Trump asetti vastakkain pyrkimykset ylikansalliseen kontrolliin (tai kontrolloimattomuuteen), ja toisaalta pyrkimykset kansalliseen suvereniteettiin ja omien oman maan intressien ja oman maan kansalaisten toiveiden mukaiseen optimointiin päätöksenteossa – kai olettaen, että talouden oletetaan olevan molemmissa tapauksissa globaali luonteeltaan.
Ilmoita asiaton viesti
Mielestäni on hillittömän hauskaa, että globalisaation kuoppaamista todistellaan kansainvälistä kauppaa säätelevien sopimusten solmimisella. Varsinkin kun maailmaa tarkastelee täältä viisimiljoonaisen kansan ”syrjäkylästä”. Kaikkein hauskinta on, kun nationalistit koordinoivat tekemisiään kansainvälisellä tasolla. Ihmettelin aikanaan miksi Pahkasika kuoli, mutta taisi todellisuus vain ajaa satiirista ohi.
Ilmoita asiaton viesti
> Tulevaisuus ei kuulu globalisteille, se kuuluu patriooteille.
Ajastaan jälkeen jäänyttä sammuvan hiilloksen tekohengitystä.
Kansa ei ole poliittisesti keskenään yksimielinen yksikkö. Poliittinen ideologia kannattajineen eli äänestäjineen on paljon yksimielisempi, jopa valtioiden rajat ylittäen. Siksi tulevaisuus kuuluu moniulotteiselle demokratialle, joka ylittää valtioiden rajat. Ihmiset löytävät yli valtioiden rajojen aatetovereita, jotka haluavat rakentaa samanlaista maailmaa kuin he itse.
Ilmoita asiaton viesti
Näyttäisi siltä, että olet ehdottamassa maakohtaisten demokratioiden korvaamista globaalilla demokratialla. Kaikki hyvin, jos kaikki menee hyvin. Mutta toisaalta, onko tavoitteesi, että maailmaa hallitsisi yksi (demokraattisesti valittu) ”trump”, ja muita vaihtoehtoisia hallintomalleja ei olisi enää esillä eikä tarjoilla?
Minulle yksi maailmanvaltio ja yksi oikea oppi ovat enemmänkin kauhistuttava kuin ihastuttava tulevaisuuden visio. Ihminen ei ole vielä niin viisas ja jalo, että haluasin ottaa tuollaisen riskin. Parempi jos maailma koostuu keskenään erilaisista demokratioista, jotka yrittävät parantaa tulevaisuutta kukin omalla, hieman vajavasella tavallaan.
Ilmoita asiaton viesti
Luoja varjele meitä siltä että maailma on samanlainen kaikkialla.
Eikös se pitänyt olla että erilaisuus ja monikulttuurisuus……
Aatetovereita, painotus ”-tovereita”, tuntuu löytyvän aivan liikaa jo omastakin maasta.
Samanlaista maailmaa rakennettiin itänaapurissa vaan taisi mennä kiville?
Se vielä puuttuisi että kansa olisi ”poliittisesti yksimielinen yksikkö”. Sitäkin yritettiin, pakolla, mm. itänaapurissa ja taisi se sakukin pyrkiä siihen.
Vain erilaisuus saa aikaan kehitystä maailmassa. Samanlaisuus on yhtä kuin totaalinen taantumus.
Ilmoita asiaton viesti
Mikään demokratia ei toimi globaalilla tasolla.
Ilmoita asiaton viesti
On väitetty, että Euroopasta tuli johtava maanosa siksi, että sillä oli rikas kokoelma erilaisia kulttuureita, eikä vain yhtä keisaria (kuten esimerkiksi Kiinassa). Paikallisten demokratioiden vuorovaikutus on siis tässä mielessä ratkaisevan tärkeä kehitystä eteenpäin vievä voima. Yhden aatteen ja yhden johtajan malleista meillä on jo sen verran kokemusta, että emme halua sellaisia lisää. Tässä mielessä globali demokratia on lähes kaikkien vaarallisten aatteiden äiti.
Ilmoita asiaton viesti
Kahden väliset kauppasopimukset ovat juuri osa globalisaatiota. Eivät patriotismi ja globalisaatio ole ristiriidassa, Suomi ja suomalaiset, viennistä riippuvaisena maana on hyötynyt globalisaatiosta.
Ilmoita asiaton viesti
Eri maiden ”patriootit” ajautuvat ennen pitkää aina sotiin keskenään, jos globalistinen ajattelu jää taka-alalle. Se sopii hyvin ”patrioottien” ajatuksiin siitä, että ihmisiä on maailmassa liikaa. Niin kävi 1900-luvulla jo kahdesti, mutta noita aikoja muistaa enää harva.
Ilmoita asiaton viesti
Ihmisiä on maailmassa liikaa. Sinäkin sen opit aikanaan. Tämä ei taas liity patriotismiin mitenkään vaan glibaaleihin rajoihin. Ne tulevat vastaan.
Ilmoita asiaton viesti
Höpö höpö. Aikanaan sanottiin, että kaikki maailman ihmiset mahtuisivat Pielisjärven jäälle. Nyt kai vaadittaisiin jo Inarinjärvi, mutta maailmassa on tilaa yllin kyllin. Suurin väestönkasvu on jo tasaantumaan päin.
Suomessa on päinvastoin ongelmana se, että väkeä on kohta liian vähän. Kuka haluaa elättää eläkeläisemme? Se on Suomen kohtalonkysymys
Ilmoita asiaton viesti
Hienoa Juha-krati, sinä olet valmis poistamaan itsesi maailmasta?
Sinähän olet liikaa täällä ja luultavasti vain rasite Suomen kansantaloudelle. Ja tällä ei ole mitään tekemistä patriotismin eikä globalismin kanssa.
Mikä yllätys, ettet ole enää samaa mieltä… Onko sinulla aivosoluja ollenkaan? Saman voin vain sanoa kaikille sinua suosittaneille.
Ilmoita asiaton viesti
Kuinka patrioottista on vehkeillä ulkomaisten päättäjien kanssa oman asemansa pönkittämiseksi?
Ilmoita asiaton viesti
Patriotismi ei tietenkään katoa minnekään eikä voi kadota, koska sille on tarvetta ja kysyntää.
Ei ole olemassa mitään järjestelyä, jossa globalisaatio loisi meitä kaikkia tukevan hyvän ratkaisun tehdä ja päättää asioista, jotka meihin vaikuttavat. Sellainen optio on mahdottomuus.
Valtiot syntyivät vuosituhansien mittaan ja hakivat muotoaan jonkin ihmisryhmän tarpeita varten. Yhteisiä tekijöitä täytyi olla riittävän paljon itsenäisyyden hakemiseksi yhdessä. Itsenäisyyden eteen uhrattiin paljon verta lähes poikkeuksetta.
Kun itsenäisyytensä luovuttaa, sitä ei takaisin saa helpolla.
Ilmoita asiaton viesti
Yksi globalismin perusidea oon hävittää kansallinen taso. Se on samaa kuin jos Suomessa yritettäisiin hävittää kunnat. Noh, sitä on osittain yritettykin. Miksei kansainvälisyyttä voisi olla täysin luonnolliseen tapaan kansojen välillä? (Tämä kielileikki toimii täsmälleen samoin kaikilla sivistyskielillä).
Ilmoita asiaton viesti
Millainen henkilö on suomalainen patriootti, no tietenkin henkilö, joka ymmärtää viennin merkityksen suomalaisten hyvinvoinnille ja siksi kannattaa globalisaatiota.
Ilmoita asiaton viesti
New Yorkin metroihin oli ilmestynyt eilen kaupungin asettama mainosplakaatti:
https://scontent-hel2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/71086982_3699288313415453_8042859550669275136_n.png?_nc_cat=1&_nc_oc=AQmqfCYuttVVwAkBFd0KgzvYL-9y6usZV_khNSVtvBggvmhRkNHwOpP5aMCNJdXmTus&_nc_ht=scontent-hel2-1.xx&oh=6cff7e0c35b4235e5595618d067f2da9&oe=5DF39A78
Some kansa on taputellut käsiään, mm. Facebookissa kuinka rohkea ja hieno kaupunki New York on.
Ilmoita asiaton viesti
Jospa idiootitkin saataisiin tajuamaan että hiekkalaatikon pienimmän sinisilmäisen lapsen ei pidä huutaa että jokainen huolehtikoot vain itsestään ja omasta edustaan. Siinä maailmassa jossa jokainen huolehtii vain omasta edustaan pienin on aina häviäjä.
Se että suurin lapsi, USA huutaa että USA ensin ei ole hyvä suunta leikkikentän pienemmälle suomelle.
Minä sanon että SUOMI ENSIN ja se tarkoittaa yhteistyötä, globalisaatiota, yhteisiä tavoitteita, sääntöjä joita kaikki noudattaa.
Ilmoita asiaton viesti
”Patriotism is the virtue of the vicious”.
-Oscar Wilde
Ilmoita asiaton viesti
”Patriotism is a last refuge of a scroundel”
– Samuel Johnson 1775
Ilmoita asiaton viesti
Onko tyhmempää ihmistä kuin sellainen, joka uskoo yhteenkään Trumpin sanaan?
PS. Olen aina ihmetellyt, miksi suomalaiset ”patriootit” ovat Trumpin puolella – hänhän ei välitä heistä paskan vertaakaan, sillä America First.
Ilmoita asiaton viesti
Tässä olet nimenomaan asian ytimessä.
Syy Trumpin ihannoimiseen löytyy Trumpin kannattajien älykkyydestä, sekä siellä, että täällä Suomessa.
Eivät suomalaiset Trumpin fanittajat käsitä, mikä on Trumpin tavoite, he luulevat, että Trump on myös meidän puolella.
Laho mikä laho.
Ilmoita asiaton viesti
BTW
Auttamisen, epäitsekkään tai selkeästi yhteistoiminnallisen ja laajemman edun toiminta vaatii toimijalta terveen lähtöpohjan, josta voi tosiaan ammentaa, näyttävän antamisen sijaan, joka päätyy tyylikkääseen ottamiseen, jos sitten älytään hoksata.
Toisaalta kun hyvä tarkoitus, niin varmaan voi luvata paljonkin, eikä tästä kurmuuteta, päinvastoin, tosin riippuu tapauksesta. Tätäkin tyyppiä on paljon, ja tunnistettavuuteen tulisi kiinnittää huomiota.
Joissakin yhteyksissä ajatus on arvossaan. Terve itsekkyys on tätä, eikä muuhun voida nojata, vaikka olisi odotuksellista, ja niin kivaa, jolla sopivat paikat ansaitaan.
Ilmoita asiaton viesti
Bush-nuorempi sanoi aikanaan, että esim. meikäläinen, jumalaton ei voi olla patriootti eikä siten ole oikein ihminenkään…?
– Trumpin rukousaamiaavieras Soini puolestaan sanoi, että kellä ei uskoa ole, sillä ei toivoa ole?
Ilmoita asiaton viesti
Eipä tuon patriootiksi itseään luulevien jutut juuri vakuuta. Näyttävät olevan riidoissa suurinpiirtein kaikkien suomalaisten kanssa.
Rehellistä olisi mainita mitä niillä on tarjota sellaista mitä meillä ei jo ole?
Unionin ansiosta meillä on sellaisia mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja joita nuo patriootit eivät voi estää. Halu rajattomaan valtaan ja suomalaisten oikeuksien kaventamiseen on kova
Ilmoita asiaton viesti