Kuntavaalitentti tulee – Puheenvuorolainen, ehdota kysymystä Tampereen pormestariehdokkaille

Uuden Suomen ja Eurooppalaisen Suomen keskustelutilaisuuksien sarja jatkuu ensi viikolla. Luvassa on Uuden Suomen toimittajan Markku Huuskon vetämä kuntavaalitentti, jossa tentattavina on Tampereen pormestariehdokkaita.

 

Mukana ovat kansanedustaja ja kokoomuksen varapuheenjohtaja Anna-Kaisa Ikonen (kok), pormestari Lauri Lyly (sd), sosionomi Minna Minkkinen (vas), kansanedustaja Jouni Ovaska (kesk), apulaispormestari Jaakko Stenhäll (vihr), kansanedustaja Sari Tanus (kd) ja kansanedustaja Veikko Vallin (ps).

 

Tentissä selvitetään vastauksia isoihin kysymyksiin, kuten siihen, mitä EU:n peräänkuuluttama vihreä siirtymä tarkoittaa Tampereen kohdalla. Pitäisikö Tampereen keskusta muuttaa autottomaksi? Esimakua pormestariehdokkaiden autoilukannoista tässä.

 

Uuden Suomen ja Eurooppalaisen Suomen keskustelusarja alkoi Eurooppa-päivän alla. Ensimmäiseen tilaisuuteen pääsi useita teidän kysymyksiänne. Suuri kiitos erittäin hyvistä kysymyksistä!

 

Kupletin juoni on tälläkin kertaa sama. Voit kysyä mistä tahansa aiheesta, josta haluat Tampereen pormestariehdokkailta kuulla. Kirjoita kysymyksesi kommentiksi tähän blogikirjoitukseen.

 

Uusi Suomi näyttää verkkosivuillaan kaikkiaan kahdeksan Euroopan Suunta -keskustelua tänä vuonna. Sarja on osa Eurooppalaisen Suomen toteuttamaa ja Euroopan tulevaisuuskonferenssiin keskittyvää Euroopan Suunta -kampanjaa, joka kutsuu kansalaiset ottamaan osaa ja vaikuttamaan keskusteluun EU:n tulevaisuudesta.

 

Uusi Suomi on tehnyt aiemminkin yhteistyötä Eurooppalaisen Suomen kanssa muun muassa viime eurovaalien alla. Nyt uutta on kuitenkin se, että Uuden Suomen lukijat ja bloggaavat pääsevät suoraan vaikuttamaan keskustelujen aiheisiin ehdottamalla kysymyksiä.

 

Voit ehdottaa kysymyksiä 31.5.2021 kello 15 asti.

 

Pormestaritentin voit katsoa verkkolehti Uudesta Suomesta torstaina 3.6. kello 16.

 

Katso sarjan ensimmäinen osa tästä.

+3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu