Puheenvuoron kehittäminen jatkuu

Uuden Suomen viime syksynä uudistetun blogipalvelun kehittäminen jatkuu. Puheenvuoron käyttö on viime aikoina ollut hidasta, ja tätä ongelmaa on meidän päässämme ratkottu.

Tällä viikolla tehtyjen toimenpiteiden seurauksena onkin saatu parannus sivuston suorituskykyyn, ja ainakin meidän havaintojemme mukaan Puheenvuoron käyttö on selvästi nopeutunut. Kuulisin mielelläni palautettanne: Onko teidän havaintonne sama?

Lisäksi uutena ominaisuutena on teidän toiveestanne tullut sivustolle uusien kommenttien näkyminen punaisella tekstillä. Punaisella näkyvät kolme uusinta kommenttia, ja yli päivän vanhoista kommenteista merkintä poistuu.

Toisaalta osa teistä on jo huomannutkin, että Puheenvuoron sisäinen tykkäystoiminto on pois käytöstä. Sen jouduimme kytkemään pois päältä, koska se aiheutti sivuston hidastelua. Tästä johtuen myös Facebook-jakomääristä kertovan napin lisäys palveluun jää tuonnemmaksi. Pyrimme palauttamaan tykkäystoiminnon käyttöön, kun löydämme siihen toimivan ratkaisun.

Tiedostamme myös, että Puheenvuoro-sivusto on ajoittain ollut hidas käyttää jo ennen tällä viikolla tehtyjä päivityksiä. Jatkamme siis edelleen työtä sivuston suorituskyvyn parantamiseksi. Tätä työtä tehdään jatkuvasti ja pitkäjänteisesti ja niin ripeästi kuin mahdollista, vaikka ulospäin joskus voi näyttää ”hiljaiselta”.

Kuuntelemme myös palautteitanne ja ajatuksianne jatkossakin herkällä korvalla.

Aloitin Uuden Suomen päätoimittajana helmikuun alussa. On ollut ja on kunnia seurata tehtävässä Markku Huuskoa. Puheenvuorosta on vuosien aikana kasvanut todella hieno yhteisö, kiitos siitä teille, jotka olette sen kanssamme rakentaneet!

Edit 13.2.2020: Nyt Facebook-reaktionappi onkin jo saatu palautettua palveluun.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu