Vaaliuutiskirje tulee – Kerro toiveesi ja ehdota nimeä!

Uusi Suomi suunnittelee aloittavansa määräaikaisen, vaaleihin keskittyvän uutiskirjeen lähettämisen.

 

Seuraavat vaalithan tulevat eteen ensi keväänä: sunnuntaina 2.4.2023 Suomi äänestää eduskuntavaaleissa. Vaalitaistosta on lupa odottaa kovaa ja mielenkiintoista, sillä ajat ovat nyt erittäin poikkeukselliset: Venäjän sota Ukrainassa ja energiasota Euroopassa, kuluttajahintojen, erityisesti sähkön hinnan nousu, hoitajapula, Suomen talouden haasteet ja niin edelleen.

 

Eduskuntavaaleja seuraavana vuonna ovat luvassa presidentinvaalit, ja nekin ovat poikkeuksellisen kiinnostavat: valitaanhan niissä seuraaja Sauli Niinistölle.

 

Uuden uutiskirjeen ajatuksena on tarjota vaaleihin liittyvät uutiset, analyysit ja kommentit tiiviinä pakettina kerran viikossa. Vaalipäivän jälkeen paketoidaan vaalitulos, ja uutiskirjeen lähettäminen loppuu.

 

Kuten Uuden Suomen päivittäinen uutiskirje ja Puheenvuoro-uutiskirje, myös vaalikirje on tilaajalleen maksuton.

 

Nyt käännyn sinun puoleesi, hyvä puheenvuorolainen. Arvostaisin, jos kertoisit, mitä ajatuksia tällainen vaaliuutiskirje herättää. Mitä itse toivoisit vaaliuutiskirjeeltä ja sen sisällöltä? Entä mikä olisi hyvä, Uuden Suomen tyyliin sopivan sähäkkä nimi uutiskirjeelle?

 

Vaaliuutiskirje on tulossa tilattavaksi myöhemmin syksyllä ja kerromme erikseen, kun kirjeen voi tilata. Päivittäisen uutiskirjeen ja Puheenvuoro-uutiskirjeen voit tilata täältä. Tilaajat saavat lisäksi tilaajakirjeen.

+3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu