Donald Trump on ehkä uhka maailman rauhalle [Kolmas Virallinen Maailmasota sytymässä]?

Viime päivinä on uutisoitu, että Donald Trump on epäämisellään estänyt rauhan-neuvottelut Taleban- sissien kanssa, mitä Yhdysvallat on käynyt sotaa Afghanistanissa sitten kaameiden monien tuhansien amerikkalaisten ihmis-kuolonuhrien seurauksesta 11.9.2001 lähtien. Itse istuin historian tunneilla opiskellen yhteiskunta-oppia Liedon Lukion jo ehkä edes-menneen historia-opettajan Reijo Hurnasen yhteiskunta-opin-tunnilla, kun iskut tapahtui. Päästyäni kotiin kahden linja-auto-yhteyden päästä äidilläni oli televisio auki kun isä oli juuri tulossa tehtaasta töistä kotiin, ja ruokailemaan koko perheen kanssa, näin nuo legendaariset video-otokset, mitä silloinen CNN ja lopulta koko maailman mediat nykyään käyttää tuosta järkyttävästä terrori-iskusta.

Eilen oli terrori-iskujen vuosipäivä, ja samana päivänä, ehkä yksi kaksi kotimaan-politiikassa tapahtui se, että Viron entinen pääministeri, kuvaristikoista tuttu Ilves, ja nykyinen istuva, se ei ole vielä ollut ristikoissa, joita ratkon humaaniksi ajanvietteeksi iltaisin nimenomaan saaden valta-osan myös täyteen, niin uutisten ja ”Ostarikyttä” DVD -elokuvan jälkeen luin eilen uutisia netistä päivittäen taas itseni ajan hermolle täksi päiväksi, niin Donald Trump jo pari päivää sitten toisaalta erotti ”John Boltonin”, toisien lähteiden mukaan lainausmerkeissä ollut jenkki erosi itse virastaan. Hesari, jota luen digi-lehtenä maksavana myös banaanipostilla lähetettävine viikko-, sekä -kuukausiliitteineen on hyvä investointi. Toinen media sanoi, että ”Bolton erosi itse”, ja Maikkarin Kymmenen Uutiset, jotka katsoin ennen ”Paul Bart, Ostarikyttä”, jonka ostin Viiden tähden elokuvadivarista hyvään hintaan, kun pidän fyysisistä tuotteista, koska kaiken Digitaalisen mössön saa Internetistä. Maikkarin kymmenen uutiset uutisoi, että ”Donald Trump erotti John Boltonin”. Mihin tähän nyt uskoa?

Donald Trump vielä saa aikaan virallisen kolmannen maailmansodan, jos ei sitä ne ole jo aloittaneet. Suomi, jos joutuu sotaan, ensimmäinen vihollinen on rakas naapurimaamme Venäjä, jolla jo tykit tuolla itä-rajalla onkin jo kohdistettu Suomeen. Ensimmäisenä Venäjä pistää seuraavaksi Suomen tietoliikenne-yhtedet poikki ja sitten sähköt: Olemme kusessa sen jälkeen; Mutta mitä siitä, itselleni on aivan sama, olemmeko esimerkiksi Venäjän vallan alla. Pärjäisin kyllä. Pekka Haavisto puhuu ihan täyttä asiaa, että EU:n ja Venäjän välillä tarvitaankin rakentavaa keskustelua yhteistyön kehittämiseksi.

Voisin kuvitella siviilipalvelumies kun olen, kun laki on muuttunut näin istuvan presidentin aikakaudella Sauli Niinistö, että me siviilipalvelusmiehet päädytään myös rintamalle, mutta siviilitehtäviin. Itse tajuan tämän niin, että sen verran Suomen politiikka vaikka on ollut viimeisen 20 vuotta hakoteillä itse syrjäydyttyäni työelämästä heti lukion jälkeen saamatta siihen edes itse-vaikkuteista-mahdollisuutta (Reaalissa keskiverto-arvosanat Historia-Yhteiskunta-oppi-Psykologia), Minä taistelen tämän Suomen puolesta vaikka viimeiseen mieheen Tiedustelussa siviilinä, kai sielläkin jotain tiedustelu-tehtäviä pitäisi olla, ja onkin! Niin rakas minulle on tämä Suomen synnyinmaani ja kotikaupunkini Turku! Unelmana perustaa kivijalkaliike pohjautuen tietokoneharrastukseeni, joka alkoi jo lapsuus-iässä. Pidän pysyvistä väreistä netissä ja oikeassa elämässä, ja palaavista asiakkasista. Jonkin pienen divarin kivijalkaliike on jo suunnitteilla. Vaikka siitä saisi vain niukan elannon, mutta pidän elämäntapa -yrittäjyydestä.

JereSumell

Olen punavhreä syntyperäinen turkulainen, joka pitää netissä pysyvistä väreistä, ja ihmisen vastaanottamisen ihmisenä. Koulutukseltani olen Liiketalouden ja hallinnon Tradenomi Informaatioteknologiassa. Valmistuin Turun Ammattikorkeakoulusta helmikuussa 2017. Kirjoitin ylioppilastutkinnossani 2002 humanistiset aineet reaalissa historian, yhteiskuntaopin ja psykologian. Lukion jälkeen opioskelin kasvatustieteitä Turun Yliopistossa, mutta maailma ajoi toisaalle opettaja-opinnoista. Löysin minulle ja taustaani nähden ehkä luontevan polun lapsena alkaneen PC-harrastuksen siivittämä lopulta valmistua tietojenkäsittelystä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu