Helsinki Pride 2024 suojelija

Perinteikkäin suomalainen kesätapahtuma Helsinki Pride on jälleen kerran luoviutumassa mediahuomion keskiöön – tapahtuma puhututtaa näin alkukesällä ylittäen uutisarvossaan jopa kotimaan politiikan aktuaalit aktivaatiot 🙂

Näin Priden kynnyksellä voidaan kärkiteemaksi nyt nostaa tapahtuman virallisen suojelijan henkilöys. Kunniakkaalle tapahtumalle on aina valittu suojelijaksi joku ”virallista tahoa”  edustava henkilö – edustajalista menneiltä vuosilta koostuu pääasiassa tunnetuista poliitikoista tai vaikuttajista.

Koska itse edustan poliittisesti neutraalia vasemmistoa ja muutenkin tasapainottavaa konsensusta, niin ehdotan tämän vuotisen tapahtuman suojelijaksi presidentin puolisoa Suzanne Innes-Stubbia. Hänestä huokuu nimittäin suojelijalle ominaista pragmaattisuutta ja arvokkuutta minkä ohella hänellä on  kokemusta työskentelystä erilaisten  eettisten kysymysten parissa. Hänellä on myös tarvittaessa saatavillaan tehtävään liittyvää sisäpiiritietoutta puolisonsa aikaisemman pestin myötä.

 

 

 

 

Niin.

jiihooantikainen
Vasemmistoliitto Kuopio

aktiivinen 🐟, woke, miesasia-aktivisti, feministi ja vasemmistolainen.
muuten ihan mukava mies :)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu