Kansallinen Kokoomus – Nationale Kommerwenk

Politiikan asiantuntijat ovat jo pitkään seuranneet huolestuneina gallup-kyselyiden kärjessä seilaavan Kokoomuksen sisäisen erimielisyyden syvenemistä, millä on nähty olevan laajakantoisia heijastevaikutuksia koko valtakunnan sisä- ja ulkopolitiikan koherentin jatkuvuudenkin kannalta. Hajoaako tulevaksi pääministeripuolueeksi ennakoitu ryhmittymä  siis jo ennen vaaleja avoimesti keskenään taisteleviin  sosiaaliliberaaliin ja arvokonservatiiviseen siipeen vai tapahtuuko tämä hajottava repeytyminen vasta tulevalla hallitustaipaleella päätettäessä suurista talous- ja mm. kansainvälisiä  ihmisoikeus- ja päästöoikeussopimuksia koskevista kysymyksistä?

Puolueen sisällä vallitseva tyytymättömyys on ollut kasvavaa ja tullut ilmeiseksi politiikkaa seuraavien medioiden välityksellä myös äänestävälle väestönosalle mm. puolueväen voimakkaiden kannanottojen kautta suhtautumisena erään puolueen eduskuntaryhmästä erotetun kansanedustajan tapaukseen. Puoluejohtoa on tässä asiassa toisaalta syytetty osallisuudesta henkilöön menevään ”ajojahtiin” ja toisaalta etujärjestönomaista puolueorganisaatiota on vaadittu noudattamaan sillekin laissa määrättyä velvollisuutta ennaltaehkäistä ja puuttua tarpeellisilla keinoilla jo  havaittuun syrjinnän muodot täyttävään seksuaaliseen häirintään.

 

Niin, näin veroja maksavan äänestäjän näkökulmasta olisi varmaankin kannattavampaa  jatkaa seuraavatkin neljä vuotta vakauttavaa kehitystä Marin II -hallituksen luotsaamana – Kokoomusjohtoisen  hallituksen toimien kun voi helposti kuvitella vastaavan Kauniiden ja rohkeiden sekä Kummeli-elokuvien juonenkäänteiden sisäisesti riitaisalta ja mihinkään järkevään johtamattomalta  sekoitukselta…

jiihooantikainen
Vasemmistoliitto Kuopio

aktiivinen 🐟, miesasia-aktivisti, feministi ja vasemmistolainen.
muuten ihan mukava mies :)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu