Pölliäisten ainoa tarkoitus

Osakeyhtiölakiin kirjatun markkinatalouden perusprinsiipin  mukaan yrityksen ainoa tehtävä on tuottaa voittoa ja riippumatta ihan toimialasta, joten terveyden- ja sairaanhoitokin järjestyy vapailla markkinoilla aina kilpailutilanteena. Ts. velvoittavista laatukriteereistä huolimatta taloudelliset suhdanteet siis vaikuttavat  yrityksen sisäisten toimintojen organisointiin ja priorisointiin siten, että osakkeenomistajille mahdollistuu osinkojen tulotus maksimaalisena 🙂

 

Tällaisessa  omistusoikeutta korostavassa pyramidihuijauksessa joku tietenkin kärsii ja useimmiten eniten kärsimystä koituu yhteiskunnassa jo valmiiksi vähäosaisimmille – kuten tälläkin kertaa :

 

”Koska poika satutti itseään usein, yksikön johto ohjeisti sitomaan häntä kiinni eri tavoin.

Päivisin poikaa sidottiin tuoliin teipillä ja kuormaliinoilla.

– Pomon ohjeistus oli se, että sidotaan tuoliin kiinni jeesusteipillä, mikä oli aivan hirveää.

Yksi haastateltavista kertoo, että teippiä käytettiin myös muilla tavoin.

Tämän lisäksi poikaa on päivisin puettu itse tehtyyn pakkopaitaan.

– Hänellä oli vanha farkkutakki päällä väärin päin. Se napitettiin selän puolelta kiinni. Takin hihoihin oli ommeltu pitkät kangaskaistaleet. Kädet laitettiin edestä ristiin ja narut solmittiin selän taakse. Hän oli paidan sisällä, eikä kyennyt liikkumaan. Tämä perusteltiin sillä, että on turvallinen olo, kun on paidan sisällä.

Öisin poika sidottiin kiinni sänkyynsä muun muassa kuormaliinoilla. Yhden haastateltavan mukaan poika nukkui välillä myös patjalla. Silloin hän oli kiinni patterissa.”

+3
jiihooantikainen
Vasemmistoliitto Kuopio

aktiivinen 🐟, miesasia-aktivisti, feministi ja vasemmistolainen.
muuten ihan mukava mies :)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu