Eduskunnan lakivaliokunnan päätös todisti väkevästi Herra Sebaotista

Patmos lähetyssäätiön toiminnanjohtaja teologian tohtori Juha Ahvio antoi lausunnon eduskunnan lakivaliokunnalle 7.5.2014. Ahvion mukaan avioliittolaki on hyvä nykyisellään, hänen mukaansa tasa-arvoisessa avioliittolaissa on kyse marxilaisesta pyrkimyksestä demokratisoida tuotantovälineet ja tuotantosuhteet vallankumousromantiikan hengessä.

Ahvion lausunto ei ollut mikä tahansa lausunto.

Se sisälsi muun muassa pitkän lainaukseen alaviitteessä vasemmistonuorten feminismipaperista, jonka pohjan allekirjoittanut oli kirjoittanut vielä silloin kun olin nuori (olisiko vuosi ollut 2008):

"Jo nyt keinohedelmöityksellä on mahdollista tulla raskaaksi ilman heteroseksuaalista yhdyntää, hurjimmissa skenaarioissa teknologia mahdollistaa tulevaisuudessa biologiasta ja sukupuolesta irtautumisen kokonaan. Queer-teoria yhtyykin tässä teknoprogressiiviseen kyborgi-feminismiin, joka 1980-luvulla polveutui materialistisesta ja sosialistisesta feminismistä. Teoria korosti sitä, että teknologia ei ole ainoastaan naisia alistavaa vaan se myös mahdollistaa patriarkaalisten rakenteiden uudelleenkoodaamisen."

Tämän lisäksi Radio Patmoksen kautta suosikkiradiojuontajani eli Pasi Turunen ja Petri Mäkilä (joka valitettavasti siirtyy syksyllä pois radioaalloilta Lähetysseurakunnan johtavaksi pastoriksi) yhdessä kuulijoiden kanssa organisoivat esirukouskampanjaa.

Ei siis ihme, että lakivaliokunta nöyrtyi inspiroidun ja erehtymättömän Jumalan sanan edessä ja alitajuisesti muisti Raamatussa kirjoitettavan, että Herra Sebaotille homot ovat kauhistus ja äyriäiset iljetys, eikä suositellut siirtymistä tasa-arvoiseen avioliittolakiin.

Kiitos kaikkien esirukoilijoiden ja tohtori Ahvion. Kunnia olkoon Jumalalle korkeudessa!

He eivät ainoastaan todistaneet väkevästi Jumalan olemassaolosta vaan rukouksillaan estivät suuresti kiivailevan Herra Sebaotin rankaisutoimet Suomen Siionia kohtaan Neuvostoliiton hyökkäyksellä tai muuttamalla suomalaiset suolapatsaiksi niin kuin hän teki Sodomassa ja Gomorrassa kun siellä suvaittiin homoilua.

Lopuksi haluan vielä mukailla perussuomalaisten kansanedustaja herra Tossavaista:

Jos et halua, että muut lukevat blogin, niin käy eroamassa kirkosta!

JiriNieminen
Tampere

Kirjoittaja on 40-vuotias yhteiskuntatieteiden tohtori, sosiologisesti suuntautunut politiikan tutkija ja yhteiskunnallinen aktiivi, joka liioittelee, härnää, väärinymmärtää ja pahoittaa mielensä Uuden Suomen blogipalvelun parhaimpia perinteitä noudattaen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu