Perussuomalaisten eduskuntaryhmä hajotettava perivihollisen myötäilystä?

Koin isänmaallisen järkytyksen aamulla kuunnellessani Yle radio 1:n Ykkösaamua. Ohjelman vieraana oli perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini (kohdasta 8:40 alkaen).

Soini antoi ymmärtää, että Suomen ei pitäisi olla mukana Euroopan Unionin ja Yhdysvaltojen asettamissa talouspakotteissa, joilla yritetään padota vuosisataisen perivihollisemme vyörymistä itäisen Euroopan läpi kohti läntistä kristikuntaa.

Kuunnellessani Soinin haastattelua, en voinut kuin vuodattaa kyyneleitä sotiemme veteraanien ja niiden nuorisopoliitikkojen puolesta, jotka 1970-luvulla taistelivat valkoviiniä, sinihomejuustoa ja makeita omenanlohkoja säästelemättä taistolaiskommunisteja vastaan.

Onko heidän uhriverensä vuotanut turhaan Soinin vaatiessa luovuttamista?

Mitä hyötyä oli jalkaväkirykmentti 25:n sankarillisesta etenemisestä ylivoimaisesta vihollisesta huolimatta aina Karhumäkeen ja Hiisjärvelle, jos kerta perussuomalaiset suomettuneesti haluavat antaa periksi vuonna 2014 kun suomalainen maatalous ottaa edes vähän osumaa?

Ukrainan parlamentissa kommunistinen puolue hajotettiin hallituspuolueiden kansanedustajien äänin, koska kommunistit olivat arvostelleet hallituksen toimia liian kovaotteisiksi Itä-Ukrainassa ja niiden aiheuttaneen turhia siviiliuhreja.

Pitäisikö nyt myös Suomessa perussuomalaisten eduskuntaryhmä hajottaa, koska Soini antiamerikkalaisesti arvostelee yhteiseurooppalaisia isänmaallisia talouspakotteita Venäjälle?

JiriNieminen
Tampere

Kirjoittaja on 40-vuotias yhteiskuntatieteiden tohtori, sosiologisesti suuntautunut politiikan tutkija ja yhteiskunnallinen aktiivi, joka liioittelee, härnää, väärinymmärtää ja pahoittaa mielensä Uuden Suomen blogipalvelun parhaimpia perinteitä noudattaen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu