Herätyskristillisten homoeroottinen hassuttelu

Meillä kaikilla on ennakkoluulomme. Yksi sellainen allekirjoittaneelle on ollut, että herätyskristilliset piirit eivät ymmärtäisi homoeroottisen hassuttelun päälle.

Mutta sitten törmäsin tällaiseen "huippuseminaariin", jonka pääpuhuja Abraham Maldonado on kuin suoraan Tom of Finlandin tuhmista ruuduista.

Tämän hieman Freddie Mercurylta näyttävän viiksivallun opastuksella lokakuisena viikonloppuna olisi tarkoitus miesten kesken kasvaa niin sanotusti täyteen miehuuteen.

Ohjelma antaa ymmärtää, että seminaari täyteen miehuuteen kasvamisesta huipentuisi saunasessioihin perjantai- ja lauantai-iltoina tai kuten sivuilla vihjataan: "Iltaohjelma ja -keskustelut voivat jatkua iltanuotiolla ja hotellin viihtyisissä oleskelutiloissa vielä iltamyöhään".

Naisille ei näytä olevan käyttöä täyteen miehuuten kasvamisessa.

Esittelyn mukaan Maldonado ei ole mikä tahansa solttupoika, vaan esittelytekstin mukaan oikein USA:n entinen merijalkaväen kapteeni.

Kaiken lisäksi tämä miesten mies on FBI:n erikoisagentti!

Hän varmasti tietää — lainatakseni seminaarin toista pääpuhujaa, vanhaa tuttuamme Juha ”Ahvis” Ahviota — kuinka "[l]uterilaisen kansankirkkomme nykyinen hengellis-teologinen rappiotila ja radikaali vasemmistoliberalisoituminen on vuosikymmenien varrella kehkeytynyt prosessissa, jota on vahvasti sponsoroinut KGB-kommunistinen vaikutus."

Sillä onhan selvää, että Neuvostoliitolla on ollut näppinsä pelissä, koska Suomen evankelisluterilaisessa kirkossa ei ole pidetty homoeroottisesta hassuttelusta, toisin kuin vapaata maailmaa puolustavassa Yhdysvalloissa, jossa yhä useammassa osavaltiossa on nykyään voimassa tasa-arvoinen avioliittolaki.

Ennakkoluulomme on tehty rikottaviksi.

JiriNieminen
Tampere

Kirjoittaja on 40-vuotias yhteiskuntatieteiden tohtori, sosiologisesti suuntautunut politiikan tutkija ja yhteiskunnallinen aktiivi, joka liioittelee, härnää, väärinymmärtää ja pahoittaa mielensä Uuden Suomen blogipalvelun parhaimpia perinteitä noudattaen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu